Január utolsó hetében rendezték meg az AgrárgépShow-t, és a vele egy időben zajló AGROmashEXPO, Magyar Kert és Szőlészet Pincészet szakkiállításokat. Az AXIÁL Kft. a D pavilon teljes területén, vagyis 5000 négyzetméteren több mint 80 gépet és gépkapcsolatot mutatott be a négynapos rendezvényre kilátogató érdeklődők számára.

A 2016-os esztendőben nagyjából a korábbi évek forgalmát megközelítőre számítunk. 2013-ban és 2015-ben hasonlóan eredményeket értünk el, ami szűk 70 milliárd forintot jelent. Úgy gondolom, hogy a gazdálkodók idén a mezőgazdasági gépes és egyéb támogatások, valamint az NHP-program jótékony hatásának köszönhetően sok arató-cséplőgépet fognak vásárolni, és a talajművelő gépekre is komoly igény van – mondta Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

A cég idei évének egyik legnagyobb büszkesége a Fendt 1000-es széria, mely a hannoveri AGRITECHNICA kiállításon elnyerte az Év Traktora címet, emellett pedig a 2016-os AGROmashEXPO és AgrárgépShow Termékverseny Pályázaton a Nemzetközi Termékfejlesztési Nagydíjat is megkapta.