Massey Ferguson 7700 S – 140–280 LE, hathenger, hosszú tengelytáv

Az MF 7700 S széria Dyna-4, Dyna-6 és Dyna-VT hajtóművekkel élenjáró technológiát biztosít rendkívül egyszerű és robusztus tervezéssel. Ezek összessége kimagasló hatékonyságot, csökkent üzemeltetési költségeket és jobb károsanyag-kibocsátási értékeket eredményez.

Minden egyes típus óvja a környezetünket, ugyanis megfelelnek a legszigorúbb TIER V emissziós értékeknek. A traktorok fejlett, de nem bonyolult elektronikával rendelkeznek, például a +25 lóerőt rásegíteni képes elektronikus motorvezérléssel (EPM). A gépek 6.6 l-es vagy 7.4 l-es AGCO POWER motorral vannak szerelve. A 7700 S széria sajátossága a rendkívüli hosszú tengelytáv, ami által a motorerő garantáltan „leér a talajra”.

Az MF 7700 S széria újdonságai a szinte bármilyen munkaeszközt kezelni képes Fieldstar 5-ös érintőképernyős monitor, az új automata kormányzási opciók, valamit az opcionálisan elérhető gyári LED-es világító berendezések.

Massey Ferguson

A 7700 S széria sajátossága a rendkívüli hosszú tengelytáv

Massey Ferguson 8700 S – 270-405 LE – vezérgépek fokozatmentes sebességváltóval

Az MF 8700 S széria a nagy hengerűrtartalmú motornak és a gondos tervezésnek köszönhetően 405 LE teljesítmény leadására képes (a vezérgép MF 8740 S esetében.) A széria összes típusa teljesen fokozatmentes Dyna-VT sebességváltóval van szerelve. A csúcskategóriában is elérhetők természetesen a modern kiegészítők, mint a Fieldstar 5 monitor, a gyári automata kormányzás vagy a LED-es világítás. A gépek ugyan hatalmas erővel rendelkeznek, de egyben óvják környezetünket és alacsony fogyasztásukkal a pénztárcánkat: a legmodernebb TIER V károsanyag kibocsátási előírásoknak is megfelelnek. A traktorok 130 mázsa feletti önsúllyal, és 8.4 l-es motorokkal várják gazdáikat.

traktor

A 8700 S modellek a legmodernebb TIER V károsanyag kibocsátási előírásoknak is megfelelnek

5 ÉV AJÁNDÉK GARANCIA = 5 ÉV GONDMENTES ÉS TERVEZHETŐ GAZDÁLKODÁS

Minden Massey Ferguson erőgépet a legjobb minőségben terveznek és gyártanak. Csakúgy, mint a legjobb barátjára – biztos lehet benne, hogy egy Massey Fergusonra is – bármikor számíthat! Megbízható és soha nem hagyja cserben. Gyári akció keretein belül most öt év garanciát adunk ajándékba* – teljesen díjmentesen!  Az akció a 2019 szeptember 30-ig megrendelt, gyári új erőgépekre vonatkozik!

Massey Ferguson. Egy traktor, ami olyan, mint a legjobb barátja.

További információért a kibővített garanciáról érdeklődjön helyi Massey Ferguson kereskedőjénél vagy központi számunkon: 0630-613-0122.

*2019 szeptember 30-ig érvényes akció. A garancia maximálisan 5 évre vagy 6.000 üzemórára terjed ki – amelyik előbb bekövetkezik. 300 EUR önrész káreseményenként. Az akció 30 db-os készletre érvényes. Tévedés, kiegészítés, mindenkori változtatás és visszavonás joga fenntartva. További részleteket a garanciális feltételekről és annak terjedelméről az MF forgalmazó partnerénél kaphatnak. Az akció visszavonásig érvényes.