1. Nedves szilázs bála vagy száraz szalmabála készítésére is alkalmas John Deere bálázó
A bálakamra ajtóban a tömörítő görgők helyett egy rúdláncos kivitelű anyagtömörítő szerkezet található. A rudak körbeölelik a bálát, így az anyagmegcsúszás veszélye csökken, a hagyományos fixkamrás, „pusztán” görgős kivitelű bálázógépekhez képest. Ez garantálja az F440M fixkamrás bálázó univerzalitását, legyen szó nedvesebb szilázs- szenázsbálák, vagy éppen száraz szalmabálák készítéséről. Biztos lehet benne, hogy száraz körülmények között is bálázhat.

2. Nagy teljesítmény az integrált csigás rotor segítségével
John Deere bálázóA nagy haladási sebességet, így több elkészített bálaszámot a robusztus galvanizált rendfelszedő, és az integrált csigás rotor biztosítja, mely megbirkózik a nagyméretű rendekkel is. A középrehordó csigák egy elemként a rotor szélein kerültek kialakításra („integrált csigás” rotor). A piacon létező legnagyobb átmérővel, egyedülálló merevséget, tökéletes anyagáramot jelent.

3. Igényhez alkalmazkodó aprítás
John Deere bálázóElődaraboláshoz kapcsolja be egyszerűen egy hidraulikus munkahenger segítségével az elődaraboló késeket. A kések mindegyike rugós biztosítású. Akadály esetén egyszerűen ki tud térni minden egyes ellenkés, ezzel megakadályozva a gép sérülését vagy a késtörést. Eltömődés esetén pedig engedje le a hidraulikusan működő terménytovábbító fenéklemezt, és már bálázhat is tovább. Mindez a megállásoktól mentes munkanapot biztosítja.

4. Karbantartása egyszerűJohn Deere bálázó
A tökéletes minőségű munka mellett alapelvárás a karbantartás minél gyorsabb elvégezhetősége. Ezért az egyben nyíló műanyag oldalburkolatok, az állandó kenést biztosító automata olajzó az alapfelszereltség részét képezik.

5. CoverEdge bálaszél kötözési technológia a John Deere szabadalmából
bálaszélA tökéletes hengeres bálaalak biztosításához pedig alapfelszereltség a John Deere által szabadalmaztatott CoverEdge bálaszél-kötözési technológia. Egyediségét az adja, hogy a bálaháló szélesebb, mint a bála, így a bálaszéleket is bekötözi 6-7 cm szélességben. A tökéletes bálaszél eredménye a kisebb beázás, és csomagolt bálák esetén nincs kitüremkedő bálaszél, nincs a fólia alatti „légbuborék”, a tökéletes erjedés jegyében.

5+1 Most alkalmi, fix forintos áron a KITE Zrt. kínálatában.

A bálázó konstrukciójából fakadó 5 előny mellett a KITE Zrt. most melléteszi az 5+1-et: az alkalmi, fix forintos árat! Ha kíváncsi a bálázó akciós árára, valamint arra az 1 perces videóra, amiben munka közben is láthatja a gépet, kattintson az alábbi linkre: Megnézem!

További információkért látogasson el a KITE Zrt. weboldalára!