Faddi Attila a G-Jet Kft. ügyvezetőjeként mutatta be a mezőgazdasági gépgyártással és forgalmazással foglalkozó céget.
Elsősorban permetezőgépeket, traktorokat és ehhez különböző kapcsolható eszközöket kínál a G-Jet olyan kiegészítőkkel együtt, mint például kardántengelyek, szivattyúk, nyomásszabályozók.
Saját termékek közül a műtrágyaszóróktól kezdve a talajlazítókon át, a szárzúzóig, nagyon széles palettával szolgálnak a gazdák számára.
Sok gépet importálnak Olaszországból, Távol-Keletről, elsősorban Kínából.

Saját márkák közül a G-Jet ügyvezetője a permetezőket emelte ki, amelyekkel lassan 14 éve jelen vannak a magyar piacon. Ezek saját gyártású vázzal, szórókerettel szerelt olasz import alkatrészekből készülnek a G-Jet üzemeiben.
Állandó termékkínálat közül választhatnak a partnerek, de egyedi kérésre, egyedi igények szerint is készítenek gépeket.

Faddi Attila elmondta, hogy a G-Jet első ízben idén szerepelt az OMÉKon. Korábban az Agro+ Mash Expon és az etyeki Agrárgépshow-n vettek részt és ezekhez viszonyítva nagyon sok látogató jött el az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításra. Az érdeklődés a látogatói létszámhoz viszonyítva kevesebb volt, de azért üzletek is köttettek a rendezvényen, így az ügyvezető elégedett volt.
Az elmúlt években a G-Jet főként külföldi kiállításokon mutatkozott szívesen és a környező országok piacát igyekezett meghódítani. Első sorban Románia és Szerbia számított célországnak, és ezen területeken a G-Jet ígéretes piaci lehetőségeket fedezett fel.

Az OMÉKon a legtöbb érdeklődő és konkrét megrendelés a viszonylag új termékekre érkezett. Ezek közé sorolhatók a
- középmélylazítók,
- tárcsák,
- permetezőgépek
- műtrágyaszórók,
- és a bemutató jelleggel hozott kardántengelyek és permetező alkatrészek.

A traktorokat, zúzókat, talajmarókat, rendsodrókat, fűkaszákat és kultivátorok széles választékát a hely szűke miatt nem tudták elhozni, de ezek megtekintésére és kipróbálására is folyamatosan lehetőséget biztosít a G-Jet partnerei számára.

www.gardentrac.hu