A Granit Parts Európa egyik vezető mezőgazdasági gépalkatrész nagykereskedője. A megnövekedett megrendelői igények kielégítése érdekében egy új csarnokkal bővítette központi raktárát a vállalat.

Az épület már kivülről is impozáns látvány nyújt (hossza 124 m, szélessége 86 m), amellyel a  heeslingi logisztikai központ alapterülete 20.000 m2-el bővűlt, és már összességében meghaladja az elképesztő 50.000 m2-t. A csarnokot a legmodernebb raktár és szállítástechnikával szerelték fel,  a lenyűgöző technikai megoldások között szerepel egy új 3.6 km hosszú szállítószalag rendszer.

Naponta átlagosan  5.500 megrendelést dolgoznak fel és küldik vásárlóiknak Európa-szerte.  
Ráadásul, ha a megrendelés megérkezik 18 óráig, akkor a kézbesítés a legtöbb európai országba garantált másnap 8 óráig.


Jövőbeli beruházások


“A csarnokot 35 millió euróból építettük fel, ezzel a Fricke vállalkozás közel 90 éves történelmének a legnagyobb beruházásává vált és nagyon büszkék vagyunk az eredményre. Csak remélni tudjuk, hogy legalább a következő években elegendő kapacitásunk lesz, mert a csarnok további tartalékokkal rendelkezik" - mondta Hans-Peter Fricke, a Fricke csoport ügyvezető tulajdonosa. 
Ha a vállalkozás korábbi növekedése megmarad, mindenképp szüksége lesz további kapacitások felhasználására. A kétszámjegyű növekedésráta az előző években mindig azt eredményezte, hogy a vállalat elérte kapacitása határait és ezért új területekre volt szükség. Még a nehéz időkben is, egy erős és egészséges növekedést könyvelhetett el a Fricke csoport.

 

A GRANIT PARTS az európai pótalkatrész-ellátás egyik meghatározó szolgáltatója. A kínálat mintegy 150 000 mezőgazdasági terméket ölel fel, amelyeket 12 különböző katalógusban, az összes műszaki információval együtt találhatnak meg az érdeklődők. A katalógusok magyar nyelvűek és díjmentesen állnak minden mezőgazdaságigép kereskedő rendelkezésére.

Emelett egy új webáruház is segíti a keresést, amelynek köszönhetően nem csak a gépkereskedők munkája fog lényegesen leegyszerűsödni, hanem egy több mint 4.380.250 terméket (eredeti alkatrészekkel bezárólag) tartalmazó adatbank is elérhető lesz. Szinte az összes pótalkatrészt jutányos áron, egyszerűen lehet így megrendelni.

A megrendelt árut a GRANIT - központi raktárban csomagolják, és 24 órán belül le is szállítják. A GRANIT és az MMWeber Kft. együttmüködésének köszönhetően immár Magyarországon is teljes a kereskedéshálózat, a pótalkatrész-ellátás garantált az ország egész területén.

GRANIT PARTS és MMWeber Kft.

az Ön megbízható csapata MAGYARORSZŔGON!
9365 Dénesfa
Kossuth L. u. 15/1
Tel: 96/565 038
Fax: 96/594-059
www.mmweber.hu
office@mmweber.hu

MM Weber Kft.