Az ALTUNTAS GRUP az OBIAL silók és technológiák gyártója is nagy hangsúlyt fektet az európai terjeszkedésre, ezért a 2016. évtől mint teljes jogú képviselettel működünk együtt.

Az OBIAL török gyártmányú silók komplett be és kitárolási technológiával, szellőző és hőmérők széles választékával rendelhetők. Nem kevesebb mint 70 országban rendelkeznek referenciákkal, 2016-17. évtől már Magyarországon is épül OBIAL siló és anyagmozgató technológia.

obial

A cég 70 országban rendelkezik referenciával.

Termékkínálatukban sík és kúpos aljú silótárolók is találhatók, 15.000 t/siló kapacitásig. A silók és anyagmozgatógépek Magnelis műanyag bevonatot is kapnak, amely a legjobb korrózióállóságot biztosítja, növelve az élettartamot. Jellemző az is, hogy a siló és egyéb berendezések nagyon erős kivitelűek, tartós igénybevételre méretezettek. A silótárolók nagy tömegűek és erősített kúpszerkezettel rendelkeznek. Minőségük megfelel az EU szabványoknak.

obial

Termékkínálatukban sík és kúpos aljú silótárolók is találhatók, 15.000 t/siló kapacitásig, melyek megfelelnek az EU szabványoknak.

Az ALTUNTAS GRUP biztosítja a projektek komplex kivitelezését illetve a megrendelt termékek teljes körű leszállítását, melybe nemcsak a silók tartoznak bele, hanem a szellőzőrendszerek, hőmérők, anyagmozgatáshoz szükséges eszközök (szalag, láncos szállítók, felvonók), továbbá igény szerint acélszerkezetek, tranzitsilók, tisztítók és szárítók. Igény szerint a szereléshez szükséges eszközöket és leszállítják, valamint szerelésvezetőt is biztosítanak.

Az első OBIAL siló a fejlesztésre és az újra mindig nyitott Október 6 Gazda KFT. Nagyszénás telephelyén létesült 2017. júliusi átadással. OBIAL DT 1817 síkaljú siló 3.000 tonna kapacitású, bolygócsigával, szellőzéssel, hőmérsékletméréssel rendelkezik és kiegészítésként 80 t/h teljesítményű felvonók és szintén 80 t/h teljesítményű láncosszállítók kerültek beépítésre. Nagy várakozás előzte meg a török projectet, a török fél mindig korrekt, segítőkész volt, határidőre megtörtént a leszállítás és a szerelést is nyomon követték.

obial

A megrendelő teljes mértékben elégedett az OBIAL silóval és a kvitelezéssel.

A minőség teljesen megfelelő, minden igényt kielégít, a dokumentációk egyértelműek voltak. Megállapítható, hogy a kelet felől érkező termékekre is érdemes odafigyelni, mert minőségük kielégít minden követelményt és méltó ellenfelei a nyugat-európai és amerikai gyártóknak.

További információ: www.goldcornsro.com, www.obial.com.tr