A hannoveri standon Gazsi Zsolt, a QUIVOGNE új magyarországi képviselője fogadta a látogatókat és bemutatta, hogy miért érdemes a hazai gazdáknak is a QUIVOGNE gépek mellett dönteniük.

"Most érkezett el a pillanat, hogy a QUIVOGNE munkagépek hazai piaci jelenlétét erősítve, bemutassuk a magyar gazdálkodóknak, hogy mire is képesek ezek az eszközök. A QUIVOGNE termékpalettája rendkívül széles, gyakorlatilag a legkisebbtől a legnagyobb erőgépek után tudunk munkagépet ajánlani – így minden üzemmérethez megtalálják a gazdálkodók a számukra legideálisabb gépet."

Talajművelés a fekete medve erejével és a francia kifinomultság ötvözésével... – Akár ez is lehetne a QUIVOGNE mottója, hiszen a feltűnően nagy tárcsalapokat szemlélve a gazda könyörtelenül hatékony, ugyanakkor gondosan kidolgozott gépet lát maga előtt.

A QUIVOGNE kínálatában a tárcsáktól a szántóföldi kultivátorokon át a vetőgépekig, minden eszköz megtalálható – kérdéseivel forduljon bizalommal a márka magyarországi képviseletéhez a www.quivogne.info weblapon, vagy az alábbi telefonszámon:

Gazsi Zsolt, QUIVOGNE: +36 30 558 4918