A Sato-Gép Kft. először állította ki termékeit az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, Hódmezővásárhelyen. Az állattenyésztési ágazatokban fontos szerepet töltenek be a traktorra szerelhető homlokrakodók, így a Stoll márka kizárólagos importőreként – a Sato-Gép standját is nagy érdeklődés övezte a mezőgazdasági kiállításon.

FZ párhuzamvezető

Ár-érték arányban a Stoll rakodók kínálata a legkedvezőbb a piacon, - minőségét, megbízhatóságát és élettartamát tekintve egyaránt megtérülő befektetés. A gépek egyedi tulajdonsága az emelőgémbe rejtett párhuzamvezető, amiben a mai napig egyedülálló technológiát képviselnek - erősítette meg kérdésünkre Walloschek András, a Sato-Gép Kft. ügyvezető igazgatója.

Az immár 3 éve MANDAM talajművelő gépeket, valamint STOLL homlokrakodókat forgalmazó cég számos mezőgazdasági és erdészeti eszközt, kiegészítőt is kínál vásárlóinak. Az ügyvezető elmondása szerint a Sato-Gép Kft. számára is a szakmai rendezvények éve 2013: A Bábolnai Gazdanapokon, Szentlőrincen, és Debrecenben a Farmer Expo-n is találkozhatnak majd az érdeklődők a társaság munkagépeivel.