Mi az Agromatic Kft-nél, a jelenlegi és –ami még sokkal nehezebb- a jövőben felmerülő  igényekre koncentrálunk, nem kötjük a GPS beruházást semmilyen más mostani vagy jövőbeni erő- vagy munkagép beruházáshoz, így az Ön kezében hosszú távon is megmarad a választás szabadsága.

Az, hogy kinek mennyire komplex rendszert érdemes kiépítenie, sok tényezőtől függ. Szinte nincs két egyforma eset. Ha a művelt terület egyezik is, a vetésszerkezet biztosan nem, az erőgépekről és munkagépekről nem is beszélve.

Büszkén mondhatjuk, hogy az Agromatic rendelkezik talán a legszélesebb termékkínálattal ezen a területen, amely elsősorban Trimble eszközökből áll, de ha éppen olyan feladatot kell megoldani, amire nincs kész megoldás, akkor megkeressük a megfelelő eszközöket és összeállítjuk egy működő rendszerré. Ilyen feladat volt például a szőlő-telepítőgép teljes vezérlésének GPS alapú megoldása, ahol már nem csak az egyenesen tartja a gépet a GPS, hanem az oltványok lerakását is vezérli.

A Trimble termékei olyan eszközök, amelyek erőgép függetlenül építhetők be, sok-sok fejlesztési lépcső eredményeként, akár több különálló beruházásban is, csak azt kell felmérni, hogy az adott igénylő meddig tud egy lépcsőben elmenni. A termékek nemcsak különböző márkákba szerelhetők be, de gépcsere esetén akár kiszerelhetők és áthelyezhetők más-más gépekre.  Ez is egy szempont lehet, hiszen több olyan meglévő ügyfélnél jártunk már, akinek ez nem csak egy jövőben felmerülő igénye volt, hanem konkrétan át is kellett telepíteni az eszközöket csere esetén, mert az erőgép cserére már szükség volt, de a Trimble GPS rendszer maradhatott.

Az Agromatic Automatizálási Kft a Trimble termékek képviselője Magyarországon, csak mezőgazdasági GPS-ekkel foglalkozik.  Amikor minket választ, akkor nem csak professzionális eszközöket kap, hanem elérhetővé válik Önnek az az egyedülálló szakmai háttér is, amely egy kizárólag mezőgazdasági GPS forgalmazással foglalkozó cégtől elvárható.


Nagy Bence
Agromatic Automatizálási Kft.
www.agromatic.hu