Az AGRÁCIÓ Kft. álló gépbemutatóján Nádasi János termékmenedzser kalauzolta az Agroinformot. A magyar tulajdonú, gödöllői központú cég 20 éve szolgálja a gazdák igényeit. Fő profilja a mezőgazdasági gépkereskedelem, alkatrész-kereskedelem, szervízszolgáltatás és gépjavítás, kiegészítő tevékenységekként műtrágya, vetőmag, csemete kerti növények kereskedelme is színesíti a széles körű szolgáltatást.

Az AGRÁCIÓ Kft. nyolcadik éve a FERRARI kertészeti traktorok kizárólagos képviselete és szakszervize hazánkban.

Nádasi János az OMÉK tapasztalatairól, kiállított gépeikről számolt be:
„Az első nap gyengélkedése után megindultak az érdeklődők is, és a második naptól már komoly szakmai - vevői kérdésekre válaszoltunk. Újdonságként a kategória legkisebb, de egyben legerősebb motorú FERRARI CROMO típusú erőgépét szeretném kiemelni. A gépet a 4 hengeres vízhűtéses alacsony fogyasztású KUBOTA motor, a megnövelt hidraulikus emelőképesség és tömeg valamint az új design emeli a kategória legjobbjai közé. Munkagép kombinációban tökéletesen passzol hozzá a már több mint 10 éve forgalmazott ipari M.E.A.A.T. TSA 120 Mulcsozó-szárzúzó, amely nagy teherbírású rotorja, és kalapács késein keresztül biztosítja a hosszú élettartamot, és alacsony ráfordítást.

Továbbá látható volt még a BREVIMACC MS 8130 teleszkópos vázú precíziós szemenként vetőgép, amelyet sokan cserélnének le elhasznált SPC-6 típusú gépük helyett. A vetőgép vákuum kamra házának műszaki megoldását egyedi szabadalom védi.”

Akik a betakarítási munkák miatt lekéstek volna a vásárról, azokat Gödöllői Telephelyén várja az AGRÁCIÓ Kft., ahol bármelyik típusú erő és munkagépet ki lehet próbálni!