2014. január 9-10-én Würzburgban együttesen került megrendezésre az LTU (Landtechnischen Unternehmertage – Német Mezőgazdasági Napok) és az Agrartechnik Service Award rendezvények. A két napos programon a mezőgazdasági technológiák és az ahhoz kapcsolódó üzleti, politikai, tudományos témák lehetőségei kerültek megvitatásra és bemutatásra.

A Service Award versenyt 2001 óta rendezik meg, amelyen Németország, Svájc, Hollandia, Ausztria, Szlovákia, Románia és Magyarország kiemelkedő mezőgazdasági gép- és alkatrész-forgalmazói, valamint szervizszolgáltatást nyújtó vállalkozásai indulnak.

A díjátadót megelőző év őszén a verseny bírája, Franz-Josef Borgmann szigorú szempontok alapján pontozza az egyes telephelyeket. Az idei legmagasabb pontszámot elérő telephely, azaz a2014-es Service Award díjazott zalaegerszegi telepünk lett. A díjátadót Würzburgban 2014. január 10-én, péntek este 6 órai kezdettel tartották meg, amelyen kollégáink is részt vettek.

A kapott elismerésen túl már a versenyen való részvétel, a kapott visszajelzések is elősegítik cégünk eredményes működését.