A független, pneumatikus felfüggesztés a szántóföldön és a közúton egyaránt kényelmes haladást  biztosít, ideális súlyeloszlása, megfelelő tapadása a lehető legkisebb terhelést és nyomhagyást eredményezi.

A négykerék-kormányzás, a fordulórendszer-automatika és az opcionális csúszáskontrol, valamint a fokozatmentesen változtatható nyomtáv és a nagy hasmagasság együttesen széleskörű felhasználási lehetőséget kölcsönöz.

A most díjazott fejlesztés azonban további újdonságokkal is rendelkezik.

A Condor esetében széria felszereltség részét képzi a 4 kerék- kormányzás melyhez három különféle beállítási lehetőség (ill. pozíció) járul:


1. Négykerék-kormányzás a legtökéletesebb manőverezés és haladás érdekében, pl. a fordulókban.
2. Első kerék-/Kétkerék-kormányzás a biztonságos közúti közlekedéshez, valamint a művelőnyomban történő haladáshozés a parcellák közötti átálláshoz.
3. Oldalazó összkerék-kormányzás a leginkább talajkímélő súlyeloszlást eredményezi pl. legelőn, parlagon vagy lejtőn; valamint a szórókerettel nehezen elérhető sarkok megközelítésekor bír jelentőséggel.

További választható tartozék a ‘’Fordulórendszer’’ automatika, melynek segítségével a gép automatikusan képes oda-vissza átváltani a két- és négykerék-kormányzási módozatok között, míg a gép fordulóköre mindössze 6,4 méter!

A nagyobbra növő termények esetében (kukorica, napraforgó, repce) nagyobb hasmagasságra van szükség, így pl. a kukorica esetében akár 2,3 vagy 4 méteres magasságból is képes elvégezni a permetezést, mivel 2 méteres szabad hasmagasság elérése is lehetséges.
A termőföldről leérve azonban a StabiloPlus alváz egyszerű leeresztésével a közúton is biztonságosan haladhat. A fokozatmentesen változtatható nyomtáv és a nagy hasmagasság együttesen széleskörű felhasználási lehetőséget kölcsönöz a gépnek.
Tágas, kényelmes fülke zavartalan kilátás



A tágas, kényelmes fülke szokatlanul nagy szélvédőjén át a kilátás minden irányba optimális. A az automatikus klímaszabályozás, rádió/CD/MP3 lejátszó, kényelmes, légrugós ülés és pótülés, az élelmiszerek és italok frissen tartását lehetővé tevő hűtőszekrény, az elektromos, fűthető tükrök és napellenző pedig a gépkezelő kényelméről gondoskodik.

A Condor széria felszereltségei közé tartozik 8 db halogén munkalámpa, melyek éjszaka is optimális látási viszonyokat biztosítanak. Rendszeres sötétben végzett munka esetén választható egy 8 lámpából álló Xenon lámpacsomag, melyek a szórókeretet és a szórókeret előtti és mögötti területet is fényárban úsztatják. A Xenon lámpacsomaggal folyamatos ellenőrzése alatt tartható a permetezőgép, mivel maguk a lámpák nem a szórókeretre vannak felszerelve,így nem szennyeződnek be és se vízzel, se pedig vegyszerrel nem érintkeznek. A tartály és a fülke közötti tágas munka- és ellenőrző-állás LED-es világítást kapott, így az éjszakai munka nem okoz problémát.

Egyszerű kezelés

Az EcoTronicPlus rendszer a gépkezelőt az összes, permetezéshez szükséges információval ellátja, és automatikussá teszi a legtöbb permetezési funkciót. Átgondolt elrendezésű felülete révén a színes terminálon pontosan figyelemmel kísérhető, hogy mi is történik a gépben, s mindez egy szempillantás alatt. A képernyő még erős napfényben is jól leolvasható és kezelhető. A színes érintőképernyő automatikus nappali/éjszakai üzemmód kapcsolóval rendelkezik.


Az üzemeltetés egyszerűsítése végett a permetezés közben használt funkciók egy joystick-ba és a kartámlába egyidejűleg vannak integrálva. Ennek következtében a gépkezelő roppant könnyen végezheti el a szükséges beállításokat,miközben az információk - pl. sebesség, fordulatszám, olaj- és vízhőmérséklet, üzemanyagszint, dátum és idő stb.-egy könnyen hozzáférhető, szines, érintőképernyős terminálon jelennek meg.

A szakaszok be- és kikapcsolása háromféleképpen végezhető: a kartámlán lévő gombokkal, az érintőképernyőn vagy automatikusan, a GPS segítségével, akár fúvókánként is.