2015 gépkavalkáddal indult! Az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n az AXIÁL Kft. 5 000 m2-en képviseltette magát, a kiállított gépeket 45 ezer látogató tekinthette meg.

axiál

A kiállítást 7 díjjal zárta az AXIÁL Kft.

A CLAAS 2015-ben is halmozza a sikereket! A SIMA Innovation Awards-szal kétévente díjazzák a mezőgazdasági fejlesztéseket és szolgáltatásokat. Ebben az évben 2 arany, 3 ezüst és 18 különdíjas fejlesztés kapta meg az elismerő kitüntetéseket. A szakmai zsűri a CLAAS PANORAMIC fülkéjének ítélte az aranyérmet, a VARIO vágóasztalok fejlesztéseit pedig különdíjjal jutalmazták.

axiál

Az aranyat érő PANORAMIC fülke.

A MINŐSÉG mindig is az első helyen állt a CLAAS-nál! Ezért már 1964-ben csatlakozott a Deutsche Gesellschaft für Qualität nevű szövetségehez (DGQ – Német Szövetség a Minőségért). 50 éves DGQ tagságát ünnepelte a CLAAS idén, amely a félévszad mellett azért is jelentős, mert igen kevés vállalat büszkélkedhet ilyen hosszú ideje tartó tagsággal. A jeles alkalomból az elismerő oklevelet Dr. Cornelius Weiß, a CLAAS központi minőségirányítás vezetője vette át Klaus-Oliver Welsow-tól, a DGQ Ostwestfalen-Lippe-i körzet régióigazgatójától. „A nemzetközileg is imert minőségi fogalom, a Made in Germany a CLAAS-nál nem csak a termékeink származási helyét jelzi, hanem azokat az értékeket is, amelyet német, családi tulajdonban lévő vállalatként képviselünk“ – mondta Dr. Cornelius Weiß. Ezek az értékek és elvek a világ minden táján érvényesek a CLAAS-ra, azért, hogy a vevői elvárásoknak minden téren megfeleljenek.

Széles kínálat – széles piaci szegmenshez! 2014 novemberében a CLAAS egy teljesen új traktorsorozatot mutatott be a 140 lóerő alatti teljesítménykategóriában az olaszországi Bolognában. Az új ATOS hat modellje 3 és 4 hengeres változatban is kapható lesz, a 78 és 109 lóerő közötti teljesítmányosztályban tökéletesen illeszkedik az ARION 400, az AXOS és a NEXOS modellsorozatok közé. Az új erőgépek 2015 januárjától érhetők el.

axiál

Egyszerű, strapabíró, mindennapos munkához való technológia.

A CLAAS a nemzetköziségre is erősít! A nemzetközi mezőgazdasági gépgyártó CLAAS 3823 millió eurós forgalmat bonyolított le 2014-ben, mellyel megőrizte az előző évben elért magas eredményét egy lényegesen kisebb piacon is. Az adózás előtti eredmény 155,1 millió euró volt, ezt az értéket a kelet-európai események mellett nagyban befolyásolta, hogy át kellett állni az emissziós normáknak megfelelő motorokra. Az árbevétel-arányos nyereség 4,1 százalék volt.

Két új modell a palettán! Bemutatkozik az AXION 800 & 820! Az idei SIMA Kiállításon debütált új AXION 800-assal és 820-assal a CLAAS új funkciókat és felszereltségi lehetőségeket kínál, illetve az AXION 800-as erőgéppel egy 205 lóerős traktor kerül az ARION 600-as és AXION 800-as traktorsorozatok közé.axiál

Az AXION 800 és az ARION 600/500 sorozatoknál új opciós lehetőségek is elérhetők.

axiálAz AgriTech Magazin a képre kattintva tölthető le!