Nehezen találták meg az aranyérmes vagy ezüstérmes díjazott gépeket? Órákig tartó bolyongások után sem jutottak el a legérdekesebb standokhoz? Szívesen kérdeztek volna magyar nyelven egy-egy gépmárka standján, de nem volt kitől? A felsorolt problémák ismerős helyzetek lehetnek azok számára, akik jártak már a hannoveri AGRITECHNICA mezőgazdasági gépkiállítás óriási pavilonjaiban.

Az Agroinform.hu minden nap ingyenes szakmai túrát indít az AGRITECHNICA kiállításra látogató magyar vendégeknek a hannoveri vásárvárosban, hogy még hasznosabban tölthessék az időt az expo ideje alatt!

Az Agroinform Túrán való részvétel díjtalan, de jelentkezéshez kötött, amit megtehet az alábbi elérhetőségek egyikén:

Igric Dominika, igric.dominika@agroinform.com, +3670 424 4421


Az AGRITECHNICA kiállításra javasoljuk és ajánljuk az Agrár Unió kedvezményes, csoportos utazási- és szállás lehetőségét, amelyre IDE KATTINTVA jelentkezhet.

Az utazás rövid ismertetője: HANNOVER - AGRITECHNICA 2015 Nemzetközi mezőgazdasági kiállítás - prágai kitérővel.

Indulás: 2015. november 10.

Hazaérkezés: 2015. november 14. (5 nap, 3 éj)

Szállás: Moorland Hotel am Senkelteich***

Agritechnica kiállítás napok: november 12-13

Az Agroinform Túra útvonala a jelentkezők érdeklődéséhez is alkalmazkodik, a szervezők angol - és német nyelvű fordítást biztosítanak, valamint érdekes, magyar nyelvű szakmai bemutatókat szerveznek a túra állomásaira.

Az Agroinform Túra végigjárja majd az ezüst- és aranyérmes díjazott gépeket, innovációkat és azokat a gépújdonságokat, amelyeknek hazai gépkereskedő partnereik vannak. Fiatal gazdák számára külön programról is gondoskodunk!

Fiatal Gazda napot tartunk november 12-én az AGRITECHNICA területén. A kiállítás szervezői a programról előzetesen ITT TÁJÉKOZTATNAK.

Az AGRITECHNICA kiállítás Agroinform Túra állomásaihoz olyan további gépkereskedő partnereink jelentkezését várjuk, akik szívesen látják majd a magyar csoportokat a hannoveri standon!

Az Agroinform Túra partnerei:

Agrárin Kft.

Amazonen-Werke Kft.

Auditker Kft.

Fliegl Abda Kft.

Invest Kft.

LEMKEN Hungária Kft.

Vaderstad Kft.

Valkon Kft.

Vogel & Noot Mezögépgyár Kft.

Kedvcsináló válogatásunkat a 2013-as Agritechnica kiállításon forgatott hangulatos videókból állítottuk össze: