Az akció összevonható a jelenleg is futó finanszírozási kampánnyal – 4 részlet, 0% kamat, 25% kezdő befizetés. Így ténylegesen verhetetlen ajánlatot kínál az MF. Az MF 5611 a nagyon kedvelt száz lóerős kategóriában négyhengeres SISU motorral, míg a nagyobb MF 7614 száznegyven lóerővel és hathengeres SISU motorral van szerelve. Az egyedülálló finanszírozásért és az ajándék mellsőhíd rugózásért keresse még ma helyi Massey Ferguson kereskedőjét!

Érdeklődjön még ma helyi Massey Ferguson kereskedőjénél vagy központi számunkon: 0630-530-55-65!

Massey Ferguson 5611 – az ideális univerzális traktor szántóföldre és állattartásba

A 110 LE-s erőgépek ötvözik a sokoldalúságot, hatékonyságot a legnagyobb gazdaságossággal és példaértékű munkavégzési komforttal.

A négyhengeres 4.4 l-es SISU motorral felszerelt MF 5611-es traktorokba a gyártó mára hagyományosan Dyna hajtóműveket épít. Az MF 5611 esetében választhatunk Dyna-4 (16/16) és Dyna-6 (24/24) verziók közül. Mindkét váltó esetében alapfelszereltség a Power Control irányváltó kar, amellyel a kormány bal oldalán lévő egységgel lehet váltani a fokozatokat a csoportok között. Nem szükséges jobb kézzel kapcsolni a hajtóművet. Aki viszont teljes váltási kényelmet szeretne annak a gyártó az AutoDrive rendszert javasolja: itt közúton (pl.: pótkocsizás közben) az összes fokozatot automatikusan váltja a hajtómű terheléstől függetlenül. Mintha egy fokozatmentes hajtóművel ellátott traktorban ülnénk – olyan az érzés. Szántóföldön az AutoDrive pedig a főcsoportokon belül kapcsolja a fokozatokat automatikusan.

A gépek fülkéje az eggyel nagyobb kategóriás MF 7600-as traktorszériából származik, ami garantálja a kimagasló helykínálatot.

Klasszikus családi-, tejtermelő, állattenyésztő- és rét/legelőt művelő üzemek számára is elsőszámú megoldás a traktor. Az MF szabad kilátású koncepciója - a meredeken lejtő motorháztető, új dizájnú vezető  fülke  -akár üvegtetővel is-  tökéletes frontrakodó traktorrá teszik a gépeket. A frontrakodó botkormányáról lehetséges egyetlen gomb megnyomásával menetirányt váltani, ami teljes és kényelmes irányítást tesz lehetővé.

Magyarnyelvű prospektus a www.austrodiesel.hu oldalról tölthető le.

Massey Ferguson 7614 – az optimális „magyar” szántóföldi traktor

A Massey Ferguson 7600-as traktorcsaládjának legkisebb tagja a 140 LE-s, 6.6 l-es hathengeres SISU motorral szerelt MF 7614. Jelen traktor esetében a Dyna-4 hajtómű (16/16) áll rendelkezésre azonban az AutoDrive funkcióval kombinálva közúton minden fokozatot automatikusan vált a rendszer (részletek feljebb).

A traktornak első látásra is robosztus külseje van, ami nemcsak a kiváló formatervezésnek köszönhető, hanem a 2.880 mm-es tengelytávnak is. A 6 tonnás önsúllyal ötvözve pedig igazi nehézsúlyú szántóföldi és szállításra alkalmas traktor az MF 7614 a 140 LE-s kategóriában.

A fülke a nagytestvér MF8600-as szériából származik, így helykínálata, panoráma üvegfelületei és kényelme elsőosztályú munkahelyet teremtenek. A kezelőszervek MF sajátosságként kézreesnek és kezelősük is logikus.

A munkagépek mozgatásáról „terhelés érzékelős”, 110 l/perces hidraulika gondoskodik. A traktor elsőszámú gépe lehet kisebb családi gazdaságoknak, de a többezer hektárral rendelkező cégek is kiválóan alkalmazhatják akár univerzális akár célgépként egyaránt.

Tekintse meg a termékbemutatót magyarul!

Most mindezt ajándék mellsőhíd rugózással! Ne habozzon, érdeklődjön még ma helyi Massey Ferguson kereskedőjénél vagy központi számunkon: 0630-530-55-65.
A tájékozottság mindenkinek jár!

Magyarnyelvű prospektus a www.austrodiesel.hu oldalról tölthető le.