A Vaderstad Kft. előrendelési akciót hirdetett valamennyi Tempo vetőgépre!

  • Az előrendelési akció határideje: 2019. szeptember 30.
  • Az akció minden Tempo vetőgépmodellre, valamint a FH 2200 front műtrágyatartályra vonatkozik (kivéve a Tempo L Midi típus).
  • Szállítási feltételek: A vevő kérése alapján, vagy decemberi-februári szállítás esetén gyári opciók szerint.
  • Fizetési feltételek: 10% előleg megrendeléskor.

A tájékoztatás nem teljes körű – további információkért keresse fel bizalommal a Vaderstad Kft. szakembereit!

Mielőtt döntenél, szívesen megnéznél egy újabb videót a magyarországi Tempo Farmerek felhasználói tapasztalatairól? Ezt a filmet neked készítettük!

Bártfai Árpád – Spiel-Mix Kft., Csátalja

"Az első vetőgépünk egy Tempo 6 soros szemenkénti vetőgép, kukoricát és napraforgót vetünk vele és ez már ötödik éve fut nálunk. A második szezont futja a 12 soros szójavetőgép, ezzel a szóján kívül aprómagot, repcét vetünk ősszel.

Minden évben van hibridkukorica vetőmag-előállításunk 40-50 hektáron és azt is a Tempo-val csináljuk. Ott például nagy előny, hogy a négy-kettes sorarányt az apa-anya vetésszerkezetnél egy gombnyomással lezárhatjuk és felemelhetők a kocsik, tehát nagyon praktikus ebben a munkafolyamatban is."

Verle László – Villányi Szársomlyó Zrt.

"Korábban más típusú vetőgépünk volt – azonban amikor új gép vásárlásra került a sor, akkor a Tempo-t választottuk, mert jó kapcsolatot ápolunk a Väderstad-dal és jó minőségű eszközt szerettünk volna vásárolni – ez pedig a Väderstad-dal megvalósult.

A legfontosabb előnye a Tempo-nak, hogy nagy a területteljesítménye – ez a mögöttem látható 16 soros Tempo vetőgépünk esetében a gyakorlatban szépen be is igazolódott.

A korábbi vetőgépünkhöz képest a Tempo-nak több előnye is van: pontosabban vet, precízebbek a beállítási lehetőségei – és természetesen nem elegendő hangsúlyozni, hogy milyen jelentős különbség van a területteljesítményben."

Számtalan Tempo vetőgép dolgozik az ország eltérő adottságú területein – néhány dolog azonban közös bennük: Ilyen a nagy területteljesítmény, a pontos munkavégzés és a gazdálkodók elégedettsége – fotó: Agroinform.hu

Osztrogonácz Zorán – Gara

"Egy meglévő Tempo vetőgépet cseréltünk le, amit nagy megelégedéssel használtunk 6 éven keresztül. Amikor bevezették a Tempo V vetőgépet, akkor eldöntöttük, hogy majd mi is veszünk egyet, mivel 45 centis sortávolságra is át lehet állítani, ezáltal nagy biztonsággal el fogjuk tudni vetni a repce növényünket is."

ifj. Tóth Emil – Sárrét Kft.

"Rendkívül jó a szervizháttere a Väderstad-nak, de a vetőgépet elsősorban a területteljesítménye miatt választottuk ki. Gyorsan dolgozunk vele, rendkívül pontos munkát végez és nem kell azon gondolkodni, hogy hagyunk-e el magot vagy rávetettünk-e.

Más típusú 12 soros vetőgépet váltottunk ki a 8 soros Tempo vetőgéppel – ami gyorsabb is, pontosabb is az elődénél."