CLAAS COPILOT párhuzamvezető – Kompakt GPS sorvezető, mezőgazdasági munkákra tervezve

Díjmentes EGNOS korrekció jel vételére alkalmas, így permetezéshez, műtrágyaszóráshoz és talajmunkához kitűnő választás. A CLAAS COPILOT készlet minden szerelési segédanyagot tartalmaz, így beszerelése mindössze néhány percet vesz igénybe. A készüléket vákuumtalppal a szélvédőre rögzítjük, csatlakoztatjuk a szivargyújtó áramforrásra, majd az antennát a kabin tetejére helyezzük. Az üzembe helyezése ennyire gyors és egyszerű! A rendszer áthelyezhető másik gépbe pillanatok alatt. Egyenes és görbe kormányzási móddal, továbbá területméréssel és megjelölt ponthoz navigálással segíti a gépkezelőt a hatékony munkavégzésben.

TOPCON SYSTEM 250
Elektronikus kormányzás a hidraulika-rendszer pontosságával – Csúcsminőség hihetetlen áron

Amikor minden forint számít, és minden centiméter óriási, a maximumra kell törekedni. A lehető legtöbbet hozzuk ki a gépeinkből, az alkalmazottainkból. A GPS technológia támogatásával lehetőséget kínálunk Mi is a maximum elérésére. Annak érdekében, hogy a magyarországi igényeket széleskörűen kiszolgáljuk, bővítettük a precíziós eszközkínálatunkat a japán TOPCON cég kínálatával. Tavaszi akció keretében, nagyfelbontású monitorral, RTK pontos antennával, beépítéssel, GPS és GLONASS műholdvétellel és 1 éves hálózati RTK korrekció eléréssel támogatjuk, hogy a területeken végzett munkákat, napszaktól függetlenül, egyenletes kimagasló teljesítménnyel, akár 2 cm pontosan végezze el.

Márciusban kezdetét vette a Makita tavaszi akció!

Az akciós kínálatban nagy számban találhatók fűnyírógépek, motoros kaszák, sövényvágók és még sok egyéb, a kert- és parkápoláshoz szükséges termék, köztük újdonságok is. Az akciós prospektust megtalálhatják üzleteinkben, vagy megtekinthetik a www.axial.hu honlapon. Az akció időtartama: 2015.03.01-08.31.

Kattintson a képre és töltse le a katalógust!

Az ajánlat az akció időtartama alatti (2015. március 31-ig), illetve a készlet erejéig történő megrendelésekre érvényes.