Microsem - azért, hogy minden mag egészséges helyre kerüljön
A mikrogranulátum szóró adapterek lényege, hogy az olyan anyagok kijuttatását teszi lehetővé, aminek frakció mérete nem haladja meg az 1 mm szemcseméret átmérőt. Ezek jellemzően talajfertőtlenítők, tápanyagok. Előbbi különösen fontos, mivel az egyre szélsőségesebb időjárási viszonyok kedveznek a kártevőknek. A nem megfelelő talajfertőtlenítés, a talajlakó kártevők elleni védekezés hiánya megpecsételheti a vetés sorsát.MososemAz Axiál Kft. által forgalmazott francia Monosem granulátumszóró adapterei alkalmasak mind a mikrogranulált műtrágya, illetőleg talajfertőtlenítő kijuttatására. Ezek az eszközök azonban nem alkalmasak por-, illetve nagyméretű granulátum szórására. A Microsem adagolója üvegszállal erősített műanyagból készül, ami biztosítja a tartósságot. Mivel azonban speciális anyagok, műtrágyák korróziót okozhatnak, így javasoljuk a használatot követő alapos tisztítást, a gép hosszú élettartama végett.

A szabadalmaztatott csigás adagolórendszer egyszerű, megbízható szerkezet, ami pontos szórást biztosít. A Microsem rendszer további előnye, hogy lehetőség van a berendezéssel csigairtó szer kiszórására is, ha a belső adagoló csiga rendszert kicserélik. Ezenfelül, mint a szemenkénti vetőgépek specialistája, több vetésellenőrző rendszer is elérhető a gépekhez, amelyek akár tőtáv-ellenőrzésre is képesek. 

Nem mindegy mire ül! – COBO SB 80 mechanikus ülés
A legmodernebb traktorok esetében a külső, jól felismerhető dizájn elemeken túl, a kabin belső kialakítására is nagy gondot fordítanak a gyártók. Ez utóbbi esetében a külcsín mondhatni másodlagos, hiszen az ergonomikus kialakítás elsőbbséget élvez.ülésA traktorfülke, illetve maga az ülés, a traktoros legszűkebb értelemben vett „munkahelye”, tehát nem mindegy, hogy milyen ülésben tölti el az ember az akár napi 10-12 órát. A megfelelő ülés nemcsak kényelmes, de óvja a gépkezelő egészségét. Elsőként a gerincbántalmakra gondolhatnak sokan, viszont az üzemeltetés során fellépő rezgéshatások is okozhatnak problémát. Legyen szó akár szántóföldi üzemeltetésről, vagy nagyobb sebességű vonulásról, a káros rezgések mindkét esetben végső során fáradékonysághoz, álmossághoz vezethetnek.

A jó minőségű ülés hosszú távon óvja a gépkezelő egészségét. Az olasz COBO MT közel 40 éve foglalkozik ülésgyártással különféle mezőgazdasági- és ipari járművek számára. Az SB 80 mechanikus ülés erőgépekbe is ideális. Az ülés „alapfelszereltségéhez” tartozik a dönthető kéztámla, az állítható gerinctámla. Igény estén 360° tartományú fordító adapter is elérhető hozzá

A mosó, ami már bizonyított: Kränzle K 2160 TST
Manapság számos piac meglehetősen telített, több piaci szegmensben is éles a verseny a piactársak között. Ilyen szituációban talán a siker legjobb receptje a már bizonyított márkanév, a kiforrott technológia és a több évtizedes tapasztalat. A Kränzle K 2160 TST magasnyomású hideg vizes mosó mindhárom tényezőt magába foglalja. A Kränzle „űrhajó formájú” termékcsaládja 1994-ben született meg, ami akkoriban forradalmi megoldásnak számított. Az évek folyamán egyre népszerűbbé vált a nagynyomású mosók piacán.

mosó

Az igényeknek megfelelően 2007-ben megszületett a Profi széria, amit 2010-ben követett a K-termékcsalád. Az új K2000-es típuscsalád folyamatos és hosszú távú fejlesztés eredménye. A robosztus felépítés, a modern formavilág ötvöződik a már bizonyított, magas színvonalú műszaki tartalommal. Sárgaréz alkatrészek, valamint kerámia bevonatú nemesacél dugattyúk kerültek beépítésre, ezáltal a mosó élettartama tovább növekedett.

A TS jelölés a „Total-Stop” rendszerre utal, ami lehetővé teszi, hogy a gépet nem kell minden egyes alkalommal lekapcsolni, amikor a pisztolyt elengedjük. Tehát a motor és a szivattyú csak akkor fut, amikor valóban szükség van rá. A TST modellek 15 méternyi nagynyomású tömlővel szereltek, így a korábbi széria modelljeihez képest nagyjából dupla akkora terület megtisztítására képesek. Akár napi 6-8 óra munkavégzésre is alkalmas K 2160 TST modell, így bátran ajánljuk, ipari és mezőgazdasági felhasználásra egyaránt.

További információt az AXIÁL Kft. akciós alkatrész kínálatáról a cég telephelyein kaphat vagy böngésszen webáruházukban!

axiálKattintson a képre és töltse le a katalógust!

Érvényes az akció ideje alatt (2016. március 31-ig) történő megrendelésekre, és ezen akciós időtartam alatt a készlet erejéig.