Az USA-beli Kansas-ben található Haven KS városban a Stinger Inc. speciális bálakezelő, gyűjtő- és szállítóeszközöket többek között önjáró bálagyűjtő - szállítókat gyárt, már több mint 23 éve.  A Stinger Stacker 6500 önjáró bálagyűjtő és szállítójármű egy időben bálamérettől és bálatípustól függően 8-12 darab bála felszedése és kazalba rakására alkalmas. Az összkerékmeghajtású jármű mellső részén a vezető fülke előtt található a bálamegfogást és a gyűjtő felépítménybe történő beemelést végző hidraulikus rakodó egység, amely a bálákat egy szorítóvilla segítségével fogja meg, és megállás nélkül szedi fel a bálákat.

A kiváló rálátást biztosító, egyszemélyes, középen szimmetrikusan elhelyezett vezetőfülkéből jól vezérelhető és követhető a bálafelszedés. A felemelt bálák a hátrafelé döntött, a végén határolt felépítményen a gravitáció hatására egymásra csúsznak. A vezérlést egykezes joystick rendszerű, elektronikusan működtetett hidraulikus rendszerrel történik. A kevés mozgóalkatrésszel dolgozó egyedi tervezésű gyűjtőfelépítmény két oldali hidraulikusan mozgatott szorító sínpárja tökéletesen egy sorba igazítja a bálákat. Az osztott felépítmény hátsó része hidraulikusan 90 fokban hátrabillentve rakodja ki a bálákat. Szögletes nagybálákból mérettől függően 3/4/5/6 darab bálát helyez egy függőleges sorba a talajra egymás mellé kazalba.


Átlagosan 80-100 bála gyűjtését szállítását és kazlazását tudja megoldani óránként bálamérettől, bálatípustól és szállítási távolságtól függően.

A bálagyűjtő erőforrásául egy 8,3 literes, 240 illetve 305 lóerős Cummins QSC diesel motor szolgál, a nyomaték továbbításról a járószerkezetek felé egy 6SPD Allison elektronikus vezérlésű automata váltó gondoskodik, és akár extrém meredek emelkedőkön is képes a nagy tömegű bálákat szállítani. Az alacsony nyomású abroncsokkal szerelt 10 tonna tengely terhelésű futóművek csökkentik a káros talajtömörítő hatást.