A hétköznapokban legnagyobb segítséget nyújtó és leggyakrabban használt gépeit hozta el a 2019-es NAK Szántóföldi és Agrárgépshowra a Fliegl Abda Kft., hogy azokat a gazdák használat közben is megtekinthessék. Fejlesztéseik titkait a cég szeptemberben megmutatja a nagyközönségnek, akik előtt néhány napra megnyílnak a gyár kapui.

Kiemelkedő gazdasági évet zárt tavaly a Fliegl Abda Kft., amely hazánkban immár negyed évszázada forgalmaz magas minőségű és megbízható mezőgazdasági munkagépeket. Az idei év egy erős indulást követően visszaesést hozott, amelyért a cégvezető szerint a mostoha időjárás okolható. Az első két hónapot az értékesítést illetően kirobbanóan pozitívan tudták zárni, azonban a rendkívül száraz március-április visszavetette az érdeklődést.

"A májusi eső azonban valóban aranyat ér, és ezt rögtön megéreztük a gazdák hangulatán is. Szerencsére újra megnőtt az érdeklődés, amit egyértelműen lehet érezni a kiállításon is – mondta el a Fliegl Abda Kft. cégvezetője.

Ahogy korábban, a 2019-es NAK Szántóföldi és Agrárgépshowra is a hétköznapokban leggyakrabban használt mezőgazdasági gépeit hozta el a cég. Így felsorakoztak a billenő-, letoló- és tartálykocsijaik, de bemutatták bálaszállítójukat, illetve trágyaszórójukat is.

gép

Munka közben láthatta a közönség a Fliegl gépeit Mezőfalván – fotó: Agroinform.hu

A hazánkban 26 éve tevékenykedő cég idén szeptemberben nagyszabású rendezvényt szervez:

szeretnék megmutatni gyárukat és legújabb technológiai fejlesztéseiket a nagyközönség előtt, melyre minden érdeklődő gazdát szeretettel várnak.

Legutóbb 2004-ben szerveztek ilyen eseményt.

"Szeptember 20-án a szakmai napunkon a hazai és nemzetközi sajtó képviselőit és a Fliegl viszonteladókat várjuk, 21-én pedig a nagyközönséget, a gazdákat és családjukat látjuk vendégül. Szeretnénk bemutatni, hol tartunk a logisztikában, és milyen innovatív megoldásokat tudunk nyújtani" – ismertette a cégvezető.