A 2014. 01. 29. és 02. 01. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő AgrárgépShow-n az Axiál is jelen lesz. A rendezvény több mint 23.000 négyzetméternyi területéből az AXIÁL GÉPKAVALKÁD közel 5000 négyzetméteren lesz megtekinthető. Ez a fél hektáros területfoglalás az Axiált a legnagyobb kiállítóvá tette nem csupán az AgrárgépShow kiállítói, hanem a vele azonos helyszínen és időpontban szervezett AGROmashEXPO, Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállítások kiállítói között is.

Ebből kifolyólag a HUNGEXPO-val együttműködve olyan előregisztrációs lehetőséget teremtettek, amely az érdeklődők számára egy egyszerű adatlap kitöltésével egy egyszeri, ingyenes belépést biztosít.

Ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a http://gepkavalkad.axial.hu/ weboldalra, kitölteni az egyes mezőket, igény szerint bejelölni vagy nem jelölni az ingyenes belépés mellett kérhető AXIÁL ajándéktárgyak (fém kulcstartó, pick up makett, baseball sapka) kedvezményes vásárlására jogosító kuponokat.

A sikeres regisztrációt követően a felhasználó e-mailben kapja meg a belépőjegyet és a kuponokat. Ezeket már csak ki kell nyomtatni és kiállításon felmutatni. Ilyen egyszerű!

Éljen Ön is ezzel a kihagyhatatlan lehetőséggel, szerezzen életre szóló élményt a kiállítás és az AXIÁL GÉPKAVALKÁD megtekintésével! Ne feledje, 2014. 01. 29-02. 01. HUNGEXPO, D pavilon!