Újíttassa fel az AXIÁL-nál hidraulikus munkahengereit!

Ne engedje elfolyni jövedelmét a szivárgó rendszereken át! A mezőgazdaságban, építőiparban, szállítmányozásban mindennap használatos munkahengerei javítását bízza az AXIÁL-ra! Szakszerű ügyintézéssel, gyors átfutási idővel állnak partnereik rendelkezésére.

Játékvásár január 15-ig!

webshop.axial.hu

Dolgozzunk mérnöki pontossággal! Válasszon Topcon GPS kormányzási rendszerek közül!

Most kétféle Topcon robotkormányzást kínál az AXIÁL előrendelési akciójában, gondolva a kis-közép és nagygazdaságok igényeire. A kormányautomatika, az AGI-4 antenna és az ajánlott monitorok teljes körű automata kormányzást biztosít egy csomagban, mely egyszerűen átvihető egyik gépről a másikra. Az automata kormányzás növeli a hatékonyságot, csökkenti a kezelő fáradtságérzetét, a gép kopásait, az átfedéseket és a folyamatköltségeket, emellett a környezeti viszonyoktól független napi 24 órás működést biztosít.

Bálázó aprítókép élezés

Az aprítókések rendkívül nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezáltal a természetes kopásuk is nagy, így a kések folyamatos karbantartást igényelnek. Mivel a kések egyedi formájúak, ezért élezésük is körülményesebb. Mindezek kiküszöbölésére a hatékony és gyors utánköszörülés érdekében fejlesztette ki a CLAAS az AQUA NON STOP névre hallgató profi, félautomata köszörűjét.

Broomate – Mert egy új seprő jobban tisztít…

A Broomate mezőgazdasági-ipari seprő kifejlesztése a legjobb szerkezeti kialakítással, illetve masszív és hatékony termékkonstrukciót biztosító anyagokkal történt. Ez a legmagasabb követelmények szerint gyártott termék igen sokoldalú: használható ipari törmelékek, hulladékok, falevelek, kiömlött szemcsés anyagok, magok, sőt, még hó és az útra került sár hatékony eltakarítására is, biztosítva ezzel környezete tisztaságát, csökkentve a baleseti kockázatot.

Ne várja felkészületlenül a szezont, újítassa fel most kardántengelyét!

Újítassa fel kardántengelyeit a „holt” szezonban, így késlekedés nélkül kezdheti meg a gépi munkálatait. Az AXIÁL kollégái átvizsgálják, igény szerint felújítják a hozzájuk eljuttatott kardántengelyeket.

Kattintson a képre és töltse le a teljes kiadványt!