Az AGRO-BÉKÉS Kft. hazánk kizárólagos CASE IH forgalmazójává vált. A CASE IH traktorokat, kombájnokat, bálázókat és rakodógépeket gyártó CNH Industrial megszüntette az eddigi kétszereplős magyarországi CASE IH piacot, és az AGRO-BÉKÉS Kft-re bízta a márka hazai képviseletét, így 2017. január 01-től kizárólag a békéscsabai központú vállalaté a CASE IH gépek kereskedelmi joga.

Az idén 175 éves CASE IH a világ számos országában vezető márkaként van jelen. A CASE IH hagyománya és küldetése, hogy innovatív termékekkel és piacvezető megoldásokkal segítse a termelők munkáját, melyet folyamatos fejlesztésekkel és a magas minőségi elvárások teljesítésével ér el — mondta Grósz Gábor, az AGRO-BÉKÉS Kft. kereskedelmi igazgatója újságírók előtt.

Kizárólag az AGRO-BÉKÉS forgalmazza a CASE IH termékeit — fotó: Agroinform.hu

Idén új telephelyekkel bővülnek. Székesfehérváron és Nyíregyháza vonzáskörzetében nyitják meg telephelyeiket, ahol mintegy 25 új munkahelyet is létesítenek csaknem fél milliárd forintból — mondták el a rendezvényen az Agroinform.hu kérdésére. 2018-ban két további területi központ építését tervezik, ugyancsak  egyet Nyugat és egyet Kelet Magyarországon.

A CASE IH gépek megfelelő színvonalon való üzemeltetését a vevőszolgálat mellett tavaly óta országos lefedettségű RTK hálózat is biztosítja, mely kedvező díjcsomagok mellett nyújt pontos és megbízható korrekciós szolgáltatást, és teszi lehetővé a CASE IH gépekben rejlő lehetőségek maximális kihasználását. A vállalat a CASE IH traktorok mellett és mellé a Bednar munkagépeket forgalmazza, szintén egyedüli kereskedőként Magyarországon. A termékkínálatot a Kverneland munkagépeivel és számos ismert nemzetközi és hazai munkagépgyártó termékeivel teszi teljessé.