A 40. EIMA Nemzetközi Mezőgazdasági Gépkiállítás tiszteletére a bolognai vásárközpontban hatalmas területen tartották meg az idei öt napos rendezvénysorozatot.

Negyven ország külföldi résztvevői között Magyarországról is több társaság delegációja érkezett a világszínvonalú eseményre.

Az Agroker Holding Zrt. szakmai küldöttségéből Dojcsák János, gép-üzletág vezető kalauzolta az Agroinform csapatát a külföldi partnerek standjaihoz.

Az Agroker Holding Zrt. mezőgazdasági gépek forgalmazásával foglalkozik, amely meghatározó üzletág a társaság számára.

Olaszországból számos gyártó gépeit importálják hazánkba, így az EIMA kiállításon először az olasz gépkereskedők standjaihoz látogattunk el:

A Falconero FBSS-100 talajmaró Kelet-Magyarország legnépszerűbb sorközművelő gépe. Az eszköz professzionális szinten ápolja a kertészeti kultúrákat.

Ide kattintva részletesebben is olvashat  az FBSS-100 talajmaróról


Falconero gépek az olasz standról


Az Agroker Holding által forgalmazott Marani öntöző berendezések az EIMA-n

 

A Cosmo műtrágyaszórás technikája


Idén vezette be a ProJet az újonnan szabadalmaztatott Compact Air-System 1650 fantázianévre keresztelt permetezőgépét. A nadrágcső-rendszerű axiálventillátoros permetezőgép fő erénye, hogy a rendszerbe mindig tiszta levegő áramlik be -felülről.

-Miért is jó ez? Részletesebben IDE kattintva olvashat a technológiáról.

A legújabb ProJet permetező - és kertészeti gépek az impozáns bolognai standról



Kiemelt termékként bemutatjuk a Dragone HFS erdészeti zúzóját.

Részletes műszaki paraméterekről IDE KATTINTVA olvashat.

Termékleírások, videók: http://www.dragoneweb.org/italiano/trinciatrici/serie-hfs.htm

Bolognai stand Dragone permetező- és kertészeti gépekkel- balra: Pályka Szabolcs, az Agroker Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei területi képviselője


A 2013-as év a szőlészeknek is kedvező ajánlatokat tartogat az Agroker palettájáról.

Az Agrofer gépcsalád a legkisebb sorközű és térállású szőlészetekbe is megoldásokat nyújt, a talajműveléstől a tápanyagvisszapótláson át a szállításig.

 

Az Agrofer gépek részletes termékleírásaiért kattintson IDE!


A Checchi & Magli palántázók hosszú múlttal rendelkeznek hazánkban.

 

Az Agroker Holding nem csak kíváló alkatrész hátteret biztosít ezekhez a gépekhez, hanem az új igényeket is magas színvonalon szolgálja ki.

Checchi&Magli palántázók, bakhátkészítők az EIMA-n

A társaság a következő szezonban is sok szeretettel várja az érdeklődőket. "Vevői kérésre azonnal segítenek specializált kollégáink az ideális gép és technológia megválasztásában."

A Checchi & Magli kínálatából még mindig a fogóujjas (csipeszes) palántázók a legkeresettebbek:

Ide kattintva a palántázókról többet is megtudhat


Egyre nagyobb számban használják a gazdák a csészés rendszerű gépeket, amelyek tökéletesen a fóliába képesek helyezni a palántát.

Tonutti- Wolagri csoport szálastakarmány vonala komplex megoldást nyújt az állattenyésztéssel foglalkozó gazdaságoknak is.

 


Agrex mobil szárítók kínálatával az Agroker Holding minden üzemmérethez megfelelő gépet biztosít.

 


Vinnai Kornél, a társaság alkatrész üzletág vezetője bemutatta a legjelentősebb olasz partnerek kínálatát a bolognai kiállításon.



Az Agroker Holding Zrt, számára meghatározó termékek a Massey Ferguson gépei minden lóerő-kategóriában. Traktorokat, kombájnokat és vetőgépeket is találunk széles termékpalettájukon.

A képen: (balról) Dojcsák János gép-üzletág vezető és Gilányi István Hajdú-Bihar megyei területi képviselő

Dojcsák János kiemelt termékként a Massey Ferguson traktorok 5600-as szériáját nevezte meg, hiszen a kategória traktorjait először az EIMA kiállításon, Bolognában mutatták be.


Lehullt a lepel az MF 5600-ról

Az új háromhengeres motor

Vezetőfülke modern műszerfallal


A 2012-es évben hazánkban a Massey Ferguson volt az egyik legjelentősebb márka traktor-eladások szempontjából. A piros-morcos gépekből idén meghatározó piaci részesedést képviselt az Agroker Holding Zrt.

Dojcsák János pozitívan értékelte a bolognai EIMA kiállításon tett látogatásukat. „Célunk, hogy meglévő üzletfeleinkkel személyes kapcsolatot ápoljunk, az újdonságokról azonnal, a helyszínen értesüljünk, továbbá az új partnerek felkutatása is szintén fontos feladat egy-egy ilyen látogatás során.”

A társaság jövő évben nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati szántóföldi gépbemutatókra és sok meglepetést tartogat a mezőgazdaság szerelmeseinek.

Agroker Holding Zrt.-vel és forgalmazott termékeikkel 2013-ban - a már hagyománnyá vált - Agroker Nap alkalmával személyesen is találkozhatnak majd a gazdák.

www.agrokerholding.hu