Az Agritech magazin novemberi számában Juhász-Nagy Lászlót, az AXIÁL Kft. CLAAS alkatrészekért felelős termékmenedzserét kérdezték az AXIÁL Kft. előrendelési akciójáról.

Ahogy azt partnereink megszokhatták már, az AXIÁL Kft. és a CLAAS folyamatosan olyan megoldásokat és lehetőségeket kínál a géptulajdonosoknak, melyek igénybevételével és alkalmazásával a gépüzemeltetés gazdaságosabbá, a termelés pedig fenntarthatóbbá tehető. Hosszú évek tapasztalatai állnak mögöttünk, és folyamatosan figyeljük a partnerek igényeit is, hogy a lehető leghatékonyabb módon tudjuk támogatni a magyar mezőgazdaságban CLAAS gépekkel tevékenykedő gazdálkodókat.

Miért fontos alkatrészrendelés esetében is ennyire előre gondolkozni?

"Úgy gondolom, a mezőgazdaságban is, mint ahogy minden más területen, nagyon fontos a következetesség és a folytonosság fenntartása. A gépek állapotának tekintetében ez hatványozottan jelentkezik. Az elkövetkező év biztonságos és nagyobb költségektől mentes betakarítási folyamata érdekében, egy betakarítógép esetében már az adott szezon utolsó hektár kukoricájának levágását követően ildomos gondolkodni és cselekedni.

Az AXIÁL Kft.-nél mi is ezt tesszük. Már most azon dolgozunk, hogy a következő évben minden felmerülő alkatrészigényre felkészültek legyünk. Ezzel együtt biztosítjuk partnereink számára azt is, hogy a CLAAS támogatással megvalósuló előrendelési akciónk keretein belül extra kedvezményekkel szakszerű szolgáltatáshoz és minőségi alkatrészhez jussanak."

Az AXIÁL Kft. előrendelési akciójáról készült riportot az Agritech magazin novemberi számában olvashatja!