Unica PVI alapkivitel felszereltsége

Hidraulikus csukású váz, II. kategóriás csapátmérőjű hárompont csatlakozó kerettel – kultivátor kocsik paralelogramma függesztéssel, fém mélységhatároló kerékkel, rugós kapaegységekkel – váztartó és meghajtó kerék (műtrágyaszórós kivitelnél) – 600 vagy 1 000 l-es rozsdamentes műtrágyatartály – központi műtrágyabeállító egység.

mattermacc

Kiegészítők:

Iránytartó tárcsapár – automata kormányzás – sorvédő tárcsa – sorvédő lemez – töltögetőkapa állítható oldalszárnyakkal – barázdanyitó tárcsapár – gumi mélységállító kerék – három függesztőpont hosszabbítás – tartálymagasítás 500 l-el műtrágyaszóró hidraulikus hajtás – műtrágyaszóró elektromos hajtás (6 soros kivitelig)

• Műtrágyatartály adagoló egységgel
• Központi műtrágya beállító egység
• Rozsdamentes tartály
• Tartálykapacitás 600 vagy 1 000 l

agroázisUnica kultivátor

A MaterMacc Unica kultivátor gépcsaládot kapá növények sorközműveléséhez alakították ki. A gépet felértékeli a robosztussága, az általános megbízhatósága és műveleti változatosság. Mivel a művelőegységek a vázhoz hegesztés nélküli kötéssel csatlakoznak, ez fokozottan növeli a gép szerkezeti ellenállását, ami különösen jelentős, ha nagyon nehéz terepen dolgozunk. Az alkalmazott sortávolságok rendszerint az általánosan használatosak, rendelésre a sortávolság ettől eltérő mértékben, egyedi igényeknek megfelelően is elérhető. Minden típus magában foglalja a tartozékok között különböző kiegészítőket a művelőelemekhez és a műtrágyaszóró-egység lehető legjobb kihasználásához.

kultivátor

Alapfelszereltségű művelőkocsik fém mélységállító kerékkel:

• erős paralelogramma vázzal
• egyszerű mélységállítással
• széles munkaeszköz választék

További információkért keressen minket a 30/406-3347-es telefonszámon, a babolna@agroazis.hu e-mail címen vagy látogasson el a www.agroazis.hu oldalra!

logó