VB 3160 változó kamrás bálázó

KUHN

KUHN VB 3160 változó kamrás bálázó – fotó: KUHN Magyarország

A VB 3160 szeletelős (Opticut) és szeletelő nélküli (Optifeed) változó kamrás hengeres bálázók minden körülmény között tökéletesen formázott, egyenletes bálákat állítanak elő a legnagyobb bála sűrűség mellett. Az (Opticut) bálázó kapcsolható szeletelő rendszere kiváló vágás minőséget garantál.

A KUHN PROGRESSIVE DENSITY rendszernek köszönhetően a külső réteg erősen tömörített, a szalmabálák jobban ellenállnak a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, míg a csomagolt bálák megtartják alakjukat, így könnyebben kezelhetők és tárolhatók.

SB 1290 iD nagykocka bálázó

KUHN SB 1290 iD bálázó

KUHN SB 1290 iD bálázó – fotó: KUHN Magyarország

Egy korábbi teszt során a dupladugattyús KUHN SB 1290 iD bálázónál 65 t/h áteresztőképességet is tudtak mérni száraz búzaszalmában közel 190 kg/m3 bálatömörség mellett. Ez azt jelenti, hogy a KUHN immár nemcsak a bálatömörség tekintetében jár az élen, hanem az áteresztőképesség tekintetében is kiválóan megállja a helyét.

A PowerfeedRoller jóvoltából az áteresztőképesség is növekedett. A KUHN a nagyobb mennyiségű termény feldolgozása érdekében a rotor tengelykapcsolójának forgatónyomatékát 20%-kal, az ujjas továbbítórendszer tengelykapcsolójának nyomatékát 10%-kal növelte.

Ajánlatokkal kapcsolatban látogass el az agroinform.hu piactérre, kattints a KUHN Magyarország géphirdetéseiért!

Ha további kérdésed merül fel a KUHN bálázóival kapcsolatban, keresd a KUHN Magyarország kereskedelmi képiselőit, vagy érdeklődj az alábbi elérhetőségek egyikén!

kuhn logó

KUHN Mezőgazdasági Gép Kft. | www.kuhn.co.hu | infohu@kuhn.com | +36 76 500 460

Szeretnél az elsők között értesülni a KUHN Mezőgazdasági Gép Kft. akcióiról és aktuális híreiről? Kövesd a Facebook-oldalukat ide kattintva!