Vegye meg még az idén raktárkészletről, kedvező finanszírozási feltételekkel rakodógépét a DM-KER Nyrt-től, biztosítsa gazdaságának az új gép adta hosszú távú biztonságot, kiszámíthatóságot!

Szinte még le sem zárult sok helyen a Black Friday akció sorozat, máris itt egy újabb ajánlat, a Yello & Black Week.

Mi is ez valójában?

Miközben nagyon sokat hallani a gépek, árúk hosszú szállítási idejéről, a DM-KER Nyrt. aki elsősorban az építőipari gépek piacán ismert, de az általa értékesített rakodógépek szép számmal dolgoznak a mezőgazdaságban a gazdálkodók megelégedésére, most év végi készletkisöprő akciót hirdetett.

Bobcat és Doosan márkájú rakodógépeit kínálja raktárkészletről, kedvező finanszírozással a 2022. november 25-től december 2-ig tartó időszakban.

rakodógép

Bobcat és Doosan márkájú rakodógépeit kínálnak raktárkészletről – fotó: dmker.hu

Ennek keretében a mezőgazdaságban is bevált, jól használható csúszókerekes, teleszkópos, kisebb-nagyobb derékcsuklós homlokrakodó, minikotró és lánctalpas kotró gépeit ajánlja a vállalkozások számára.

A DM-KER a fentieken túl gondolt a téli javításokra és szervizekre is, így a Yello & Black Week akciós időszak alatt alkatrészek és szervizanyagok is kedvező áron beszerezhetőek. https://webshop.dmker.hu/hu_HU/products

alkatrész

Az alkatrészek és szervizanyagok is kedvező áron beszerezhetőek – forrás: dmker.hu

Az akciós gépbeszerzéseket a legjobb finanszírozási konstrukciókkal támogatják:

  • Széchenyi KAVOSZ Lízing MAX (Nyílt és Zártvégű pénzügyi lízing) teljeskörű ügyintézéssel
  • BOBCAT és DOOSAN gyári támogatású konstrukciók (FIX HUF és FIX EUR alapon)

Bővebb információt Kovácsné Balogh Máriától kaphatnak a +36 30/347-5443-as telefonszámon, illetve keressék weboldalukat: https://dmfs.hu/

Az akciós gépek listáját, műszaki adatait és árait ITT találják.