Rövid idő alatt a gazdálkodók mindennapjaiban is részt vehetnek a drónok és robotok... Addig is, ismerkedjünk meg a Hungexpón készített körkép segítségével a legmodernebb technikával!

A Drónverseny és Robotika Show rendezvényre az Agroinform.hu is kilátogatott.

Drórverseny és Robotika show fotók: Agroinform.hu

drónlovaglásrobotok

Ma a kiállításon, – holnap talán a szántóföldön találkozhatunk ezekkel az okos eszközökkel – fotók: Agroinform.hu

A rendezvény egyik leglátványosabb programpontja a Drone Prix Hungary versenysorozat döntője volt, amely összecsapás a világ egyik legnagyobb fedett versenypályáján zajlott.drónsimogató

Fotó: Drone Prix Hungary - Drónverseny & Robotika Show Facebook oldal

A Drónsimogató is népszerű állomás volt a kiállításon, ahol a vendégek testközelből is megismerkedhettek ezekkel repülő szerkezetekkel – és akár ki is lehetett próbálni a gépek vezérlését.

Az érdeklődők izgalmas, interaktív előadásokat hallgathattak meg az ember-robot interfésszel-, és a gazdákat is nap-mint-nap foglalkoztató időjárás-kutatás témakörökkel kapcsolatosan.

virtuális valóság

Virtuálisvalóság-játékot próbál ki egy résztvevő a fővárosi Hungexpón megrendezett Drónverseny & Robotika Show-n. – fotó: MTI / Mohai BalázsrobotokA Neumann János Informatikai Kar humanoid robotja a fővárosi Hungexpón megrendezett Drónverseny & Robotika Show-n – fotó: MTI / Mohai Balázsdrónszörf

fotó: Drone Prix Hungary - Drónverseny & Robotika Show Facebook oldal

drónshow

Drónsurf már volt, jöhet a drónlovaglás! – fotó: Drone Prix Hungary - Drónverseny & Robotika Show Facebook oldal

drónok minden mennyiségben

Drónok minden mennyiségben! – fotó: Drone Prix Hungary - Drónverseny & Robotika Show Facebook oldal

Óráról-órára frissülő fotókon és videókon keresztül követhetjük szemmel 30 kiállítói stand eseményeit a Drone Prix Hungary - Drónverseny & Robotika Show Facebook oldalon IDE KATTINTVA.