A Zanin F.lli gabonafélék tisztításához, szárításához, kezeléséhez és tárolásához használt komplett berendezések kivitelezésével foglalkozik. Innovatív szemléletmódjának köszönhetően kiváló piaci pozíciót harcolt ki magának: a termékek és eljárások minősége, az ügyfélszolgálat, a rugalmasság, a humánerőforrás kihasználása és a versenyképesség jelentik fejlődése zálogát.

tartály

Zanin F.lli folyamatos kutatásainak és a dolgozók állandó magas színvonalú továbbképzésének eredményeit állította az élelmiszeripar szolgálatába. Ennek köszönhetően sikerült kialakítania TÜV SÜD tanúsítvánnyal rendelkező minőségi gyártási eljárásait és magas szintű szakmai színvonalát. Ily módon a Zanin F.lli termékek állandó teljesítményt és folyamatosan javuló szolgáltatást garantálnak a felhasználóknak

Az idei AGROmashEXPO C pavilon 8D standján egy világújdonság is bemutatkozik: ez a Dust Stop tartály, ami leblokkolja a port.

A DUST STOP automatikus és manuális változatban érhető el: előbbi az áramlást automatikusan szabályozza egy érzékelővel működtetett szelep segítségével, míg utóbbi esetén az áramlás manuálisan szabályozható. A tartály bármilyen tranzitberendezésre felszerelhető és három különböző méretben rendelhető.

További információkért látogasson el a Zanin Hungária Kft. weboldalra vagy keresse Roberto Rizzi területi képviselőt a +36/30-732-95-08-as telefonszámon!

Zanin Hungària Kft. – A tapasztalat minősége az ipar szolgálatában