Varga József, a cég ügyvezetője a GWT-System új termékeiről, kibővített szolgáltatásairól beszélt, és ismertette új, saját fejlesztésű, kibővített rendszerüket, berendezéseiket.

kút

A cég ügyvezetője ismertette új, saját fejlesztésű, kibővített rendszerüket, berendezéseiket.

– Magyarországon egyedül cégünk gyárt üzemi kútoszlopokat, és működteti a ma már sok száz felhasználónak az ehhez szükséges rendszert. Egy mezőgazdasági cégnél elengedhetetlen, hogy a gépeikhez szükséges gázolajmennyiséget ellenőrzötten, környezettudatosan és energiatakarékosan tudják kiadagolni a járműveikbe. Éppen ezért cégünk többféle kivitelben gyárt kútoszlopokat és a tartályokhoz ellenőrző folyadékszintmérőket.

Új termékünk az „Okos Kútoszlop”! Egy hazai kis faluban történik a gyártás, de természetes, hogy néhány részegységet, alkatrészt bevált, jó nevű európai cégektől szerzünk be. Az olasz motorokat megbízhatóságuk, a svájci átfolyásmérőket pontosságuk miatt használjuk. Magyarországon történik a többi egység gyártása és az összeszerelés is.

Cégünk fejlesztő csapata felel a program és az elektronika folyamatos korszerűségéért, az éves frissítésekért, valamint gyártásáért. Többféle kivitelben és nagyságban készülnek berendezéseink, a vásárló igényének megfelelően.

A nagyobb gazdaságok szeretik a Duplex (2 motoros) érintőképernyős és „beszélős” kútoszlopot, hiszen egyszerre, akár párhuzamosan, két járművet is tudnak tankolni. Ez jócskán lecsökkenti a várakozási időt pl. aratás vagy földmunkák idején. De a kisebb mezőgazdasági vállalkozásoknak is tudunk ajánlani olcsóbb, de ugyanazt a teljes szolgáltatást biztosító berendezést.

A GWT-System egy komplex, hosszú évek tapasztalata alapján fejlesztett rendszer! Maga a tankolás folyamata úgy néz ki, hogy lehetőség van PIN-kódos és RFID kártyaazonosításra is. Ezekkel, az ellenőrizhetőség miatt, a sofőrt és a gépjárművet is azonosítjuk.

kút

Lehetőség van PIN-kódos és RFID kártyaazonosításra is.

Tapasztalatunk és partnereink véleménye szerint az egyéni felelősség hatékonyabb, mint bármely gyűrűs rendszer vagy tankmonitorozás. Egy nemzetközi kiállításon bemutattuk új fejlesztésünket, az „Okos Tankoló automata” kutat. A felhasználók részére ingyenesen biztosított telefonos applikációval már nem „csak” ellenőrizni tudjuk az adatokat, hanem egy telefonos azonosítással a tankoló személy leellenőrzése is megtörténik, illetve a jármű hozzárendelésére is lehetőség van.

kút

Az „Okos Tankoló automata” kút.

telefon

Egy telefonos azonosítással a tankoló személy leellenőrzése is megtörténik, illetve a jármű hozzárendelésére is lehetőség van.

A tankolható liter megadásával a kiadagolás mennyiségét is meg tudjuk határozni. Gyakorlatilag új termékpalettánkkal már háromféle módon tudjuk beazonosítani a tankoló személyt, valamint a gépjárműveket egyaránt. Innentől kezdve pedig teljesen automatizálhatóvá, ugyanakkor egyszerűvé, komfortosabbá válik a gépjárművek tankolása.

A program különböző szolgáltatásai nagyban segítik az átláthatóságot, az átlagfogyasztás megjelenítésétől kezdve a statisztikus adatokig, vagy éppen a tartálykészlet kimutatásáig. A rendszerben található riasztási, figyelmeztetési értesítések beállításával nincs több lejárt jogosítvány vagy elfelejtett műszaki vizsga.

kút

A rendszerben található riasztási, figyelmeztetési értesítések beállításával nincs több lejárt jogosítvány vagy elfelejtett műszaki vizsga.

A rendszer és a kútoszlopok használatával egy olyan komplex szolgáltatást tudunk nyújtani, ami nagyon megkönnyíti a könyvelés munkáját is. A berendezésünket használva azt a munkaerőt is ki lehet váltani, aki eddig a tankolási folyamatokat végezte, ellenőrizte, hiszen maguk a sofőrök is ellenőrzötten tudnak tankolni.

A felhasználói piacunk minden, a mezőgazdaságban tevékenykedő gazdálkodó, hiszen a földmunkákat, az aratást, a kiegészítő munkákat, a szállítási feladatokat mind-mind gépekkel végzik, és ezek a mezőgépek mindegyike jellemzően gázolajjal működik. Tehát nincs olyan mezőgazdasági vállalkozás, amely nem használ bizonyos mennyiségű gázolajat a gépeibe.

Az utóbbi évek tapasztalata szerint már nemcsak a nagy- és közepes mezőgazdasági vállalkozások, hanem a kisebb termelők is használják kútoszlopainkat, hiszen átláthatóvá és nem elhanyagolható mértékben gazdaságosabbá, olcsóbbá teszi az üzemanyag-ellátást. Ugyanis ha nagy mennyiségben rendelik az üzemanyagot és nem a kúton vásárolnak, akkor jelentős árfolyamkedvezményt kapnak a vásárlók.

kút

Már nemcsak a nagy- és közepes mezőgazdasági vállalkozások, hanem a kisebb termelők is használják e kútoszlopokat.

Néhány érdekes adat. Az elmúlt (2019.) évben 46 millió 600 ezer liter gázolaj ment át rendszerünkön! Hiszen itt nemcsak a kútoszlopokról beszélünk, hanem egy komplex rendszerről, ami ellenőrzi, monitorozza és lopásbiztossá teszi a tankolást. A 2019-es évben 268 ezerszer emelték le a töltőpisztolyokat a kútoszlopokról partnereink.

Meggyőződésem, hogy azért vásárolják és szeretik a berendezéseinket és a szolgáltatásainkat a gazdák, mert nem „csak” korszerű terméket gyártunk, hanem szervizszolgáltatásunk is egyedülálló az országban. Még ma is tartjuk, hogy 24/48 órán belül kimegyünk a helyszínre, és elhárítjuk az esetleges meghibásodást. Bár azt szeretném kihangsúlyozni, hogy a 46 millió 600 ezer liter gázolaj átfolyása során 2019-ben összesen tíz műszaki meghibásodás volt. Ez az adat, azt hiszem, jól mutatja berendezéseink megbízhatóságát!

kút

A 46 millió 600 ezer liter gázolaj átfolyása során 2019-ben összesen tíz műszaki meghibásodás volt.

Harminc év tapasztalatával már tíz éve gyártjuk ezeket a kútoszlopokat. Ez egy bevált rendszer, valós, sok száz ügyféllel, komoly referenciákkal. Ennek ellenére nem ülünk a babérjainkon, hanem minden évben folyamatosan fejlesztünk, mely frissítéseket ingyenesen biztosítjuk partnereinknek, hiszen a technológia hihetetlen fejlődésen megy át.

Az ügyfeleink ötleteit és az esetleges törvényi változásokat az éves programfrissítés során, szintén ingyenesen biztosítjuk a rendszer használóinak. Úgy gondolom, komoly előny kútjaink vásárlóinak, hogy partnercégünkkel (Derby-Túr Kft.) teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani a gazdálkodóknak, hiszen komplett üzemi tankolási lehetőséget adunk vevőinknek, az ehhez tartozó alkatrész és szervizháttér biztosításával. Sokat elmondhat az is, hogy rendszerünkre 25 év szolgáltatási garanciát vállalunk.

kút

25 év szolgáltatási garanciával.