Debrecen északi határában működik a szendvicspanel gyártó üzemünk, amelyben 2013 óta évi kb. százezer négyzetméteres mennyiségben gyártunk PIR habos szendvicspaneleket.

A világhírű BASF Polyurethanes GmbH. által beszállított szigetelő PIR habrendszer és az európai acéllemez gyártók (USS Kosice sro és Marcegalia S.p.a.) által beszállított acéllemezek garantálják az alapanyagok minőségét, amikből a 2013-ban új gépként telepített szendvicsgyártó gépsoron gyártjuk a PIR szendvicspaneleket. Így nem meglepő, hogy a magyarországi piacon megtalálható szendvicspanelek között kiemelkedő minőséggel bírnak.

Ennek a minőségnek az igazolására üzemi gyártásellenőrzési rendszert tartunk fenn, amit az ÉMI Nonprofit Kft., mint független szervezet évente felülvizsgál.szendvicspanel A PIR szendvicspanel gyártása szigorú kontroll alatt zajlik annak érdekében, hogy minden vevő a teljesítménynyilatkozatban meghatározott teljesítményű szendvicspanelhez jusson.

A gyártás során törekszünk arra, hogy mindig a szendvicspanel termékszabvány által előírt alapanyagok kerüljenek felhasználásra, és a gyártás során folyamatosan figyeljük a gép megfelelő beállításait, valamint a gyártó személyzet felkészültségét.

Ellenőrzés szakaszai:

1. Alapanyagok gyártás előtti ellenőrzése.
2. Gyártás során folyamatos ellenőrzése a készülő szendvicspanelnek.
3. A késztermék gyártás utáni ellenőrzése mérettartás, alakiság és a megrendelésnek való megfelelés szempontjából.
4. Késztermékekből vett minták fizikai jellemzőinek időszakos ellenőrzése (mechanikai jellemzők, hővezetési képesség ellenőrzése).

A szendvicspanelek teljesítményét a teljesítménynyilatkozatok igazolják, amikben szereplő adatok az ÉMI Nonprofit Kft. laborjaiban és a saját laborunkban történt vizsgálatok eredményei.

Győződjön meg a minőségéről személyesen és rendeljen PIR szendvicspanelt még ma. Megrendelt szendvicspaneljét nagyon rövid gyártási határidővel vállaljuk.