Augusztus 26-27-én az izgalom a tetőfokára hág, a fiúk már lázasan készültek, hogy a tavalyinál még izgalmasabb, látványosabb és színesebb programot nyújtsanak a résztvevőknek. Motorzúgás, füst, égett gumiszag és fékcsikorgás mellett az idei kétnapos rendezvényen nemcsak megtekintheti a veterán traktorok és autók kiállítását, hanem testközelből meg is ismerheti az új traktorokat, sőt mi több ki is próbálhatja őket. Tesztelheti ügyességét a Manitou ügyességi pályán vagy akár megnézheti a traktorok felvonulását – mert lesz ám az is!

Annak, aki ellátogat hétvégén a Hód-mezőgazda Zrt. telephelyére, nem kis élményben lesz része! Aki szeretné átélni a száguldást és elég bátornak érzi magát, a díjmentes belépés után, némi egyezkedés a pilótákkal, és máris az anyósülésen üvölthet teli torokból. Ehhez mindössze egy felelősségvállalási nyilatkozatot kell kitöltenie a helyszínen.

Tavaly mi is ott voltunk több ezer lóerő, kolosszális gépek, veszélyes pálya és elszánt versenyzők között. A tavalyi után, biztosak vagyunk benne, hogy idén is maradandó élménnyel fogunk gazdagodni, ezért ez alkalommal sem hagyjuk ki a Hódmezőrületet. Kedvcsinálónak tekintse meg a 2016-os rendezvényről készült videónkat.

A szervezők célja, hogy minél többen ismerhessék meg a mezőgazdasági gépeket. Rendhagyó körülményeket pedig azért teremt a bajai központú vállalkozás, hogy a mezőgazdaság egy izgalmas arcát mutathassa be a fiataloknak. Ez szükséges, mert bár az elmúlt években számos kezdeményezés hatására megindultak a változások, de a probléma nem oldódott meg, a mezőgazdasági gépész utánpótlás továbbra is az agrárium egyik kulcsfontosságú kérdése.

Na érzi már? Holnaptól élesben is az élmény részese lehet, ne hagyja ki!

A rendezvény idén is ingyenes. A részletes programot és a részvételhez a felelősségvállalási nyilatkozatokat ITT találja meg!