Az erőgépet az Invest Gépkereskedelmi Kft. ácsi telephelyén személyesen is kipróbálhatják az érdeklődők. Az Invest Gépkereskedelmi Kft. 2002 óta foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával. A cég idén januártól a több mint 100 éves szakmai múltra visszatekintő McCormick egyedüli hazai importőre. Ma már országos lefedettségű szervízhálózattal, hét telephelyről szolgálja ki a gazdák igényeit.

A négykerékhajtású, 6 hengeres, 6700 cm3-es, 24 szelepes, 150 LE Common rail diesel motor alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett rendkívül magas teljesítményre képes. Az erőátvitelről a hatsebességes ZF-váltó gondoskodik. A traktor klimatizált, rugózott kabinnal és légrugózású vezetőüléssel rendelkezik. A részben terhelés alatt kapcsolható power shift sebességváltó terhelés alatti irányváltóval, mászófokozattal, 40 km/órás végsebességgel 50 km/órára opcionálisan fejleszthető. A biztonságos munkavégzést a 10 munkalámpa mellett a teleszkópos visszapillantó tükrök és a sárga forgó villogó is segítik.

A McCormick X7 650-es erőgépet valamint az x7 család több tagját egészen 200 LE-ig ki is próbálhatják az érdeklődők az Invest Kft. ácsi telephelyén. A szakszemélyzet az egyéni igényeknek megfelelő felszereltséget biztosít a gazdáknak, hogy a McCormick tökéletes társsá válhasson a mezőgazdasági munkákban.