Időpont: 2019. február 7-10.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Töltsön el a HUNGEXPO-ban egy egész napot a vadászat és a horgászat jegyében, látogasson meg minden kiállítói és programhelyszínt, hiszen a széleskörű kiállítói kínálat mellett a hagyományos programok, bemutatók is várnak mindenkit!

A vadász színpadon a közönségkedvenc programok mennek majd egymás után: gasztro bemutató, elöltöltő fegyver-bemutató, fegyvertartási és -kezelési tanácsadás, madárröptetés…

A FeHoVa szombatján, a vadászkürtösbemutató és verseny után, immár 8. alkalommal foglalják el a vadász színpadot a lelkes jelentkezők, hogy összemérjék tudásukat a FeHoVa Kupa Nemzetközi Szarvasbőgő Bajnokságon.

fehova

A széleskörű kiállítói kínálat mellett a hagyományos programok, bemutatók is várnak mindenkit – fotó: Agroinform.hu

ÚJDONSÁGOK 2019-ben:

Trófeakiállítások:

• „Kontinensek ritkaságai” – Ritka trófeák bemutatója a világ minden tájáról

• „A Vajdahunyad várának titkai” – újabb rejtett kincsek bújnak elő a múzeumból

• I. világháborús hősök: erdészek, vadászok

• Dr. Halmágyi-Takács István (a Safari Club International Magyarországi Chapter-ének elnöke) legkedvesebb trófeái

• Kiállítás dr. Bertóti István, a hazai vadbiológia első doktorának és neves vadászati szakíró emlékére

• Hazai nagyvad trófeák bemutatója, a küzdelem hevében a Hidvégi Béla Vadásztrófea Alapítvány standján, ahol a bemutató mellett Hidvégi Béla dedikálja új könyvét, „Számvetés…” címmel

Sétáljon végig az I. FeHoVa Nemzetközi Nyílt Preparátor Verseny bemutatott munkái között, melyre 70 preparátumot neveztek hazai és külföldi prepatárok!

fehova

Több újdonság is várja a látogatókat – fotó: Agroinform.hu

HORGÁSZKÁRTYA-REGISZTRÁCIÓ A FeHoVa-n!

Váltsa ki a Horgászkártyát a FeHoVa-n! Jöjjön ki a FeHoVa-ra és keresse meg a regisztrációs pontokat, hiszen minden helyszíni regisztráló a regisztráció díjával megegyező értékű, különböző ízesítésű pop- up, wafters vagy bojli csomag közül választhat egyet ajándékba!

fehova

A horgászokat is rengeteg kiállító és program várja – fotó: Agroinform.hu

Egyidejű rendezvények:

VII. FEHOVA-MEOE Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB) az A, B és D pavilonokban

STIHL TIMBERSPORT SERIES® sportfavágó verseny és bemutató az F pavilonban – 2019-ben folytatódik a nagyszabású, nemzetközi favágó verseny és bemutató, melyre invitáljuk a szakembereket és az érdeklődő nagyközönséget, hogy a STIHL-lel együtt népszerűsítsük a sportágat, az erdőjárást és az erdőgazdálkodást.

Meghosszabbított nyitva tartás pénteken! A kényelmesebb és kellemesebb kiállítás-látogatás érdekében 2019. február 8-án este 19 óráig várja az érdeklődőket a FeHoVa.

Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség a kiállítás honlapján. A belépőjeggyel a FeHoVa minden egyidejű rendezvénye is megtekinthető.

A vadásztársaságok, erdészetek és horgász egyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a FeHoVa rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról.

Bővebb információ: www.fehova.hu