2016. április 26-án rendhagyó nyílt napot rendezett a cég a budaörsi bevásárló negyedben megnyitott új üzletében. Az eseményen részt vett a cég vezérkara, a létesítményt Szabó Levente, vezérigazgató adta át a közönségnek. Elmondta, hogy a cég az ország területén 14 alközpontban rendelkezik bemutatóteremmel, ahol számos termékük között a környezetápolás-technikai és parkápolási termékeket is megtekinthetik a partnereik. Ezt az üzletüket viszont most azért nyitják meg, hogy mezőgazdasági üzleti szférán túl a lakossághoz is közelebb tudják hozni az ide kapcsolódó termékeket.

KITE

Amellett, hogy bemutatta a bolt szolgáltatásait, John Deere Gator tesztvezetésre és fűnyíró ügyességi versenyre invitálta a felnőtteket, a gyermekek pedig rajzversenyen mutathatták meg tehetségüket. A bolt kínálatának gerincét a John Deere tolókaros gépek, házi kerti ráülős és professzionális fűnyírók, kompakt traktorok, valamint a hozzájuk kapcsolható gyepápoló adapterek, Gator univerzális szállító járművek, Pellenc kéziszerszámok, Nilfisk Alto magasnyomású mosók és tisztító eszközök, valamint Makita kéziszerszámok és tolókaros házikerti fűnyírók alkotják majd.

kite

Robbanómotoros, hálózati feszültségről, vagy akár akkumulátorról is működtethető gépeik mellé a szükséges szervizanyagokat és alkatrészeket is megtalálhatják itt a vásárlók, sőt a szervizük azonnal orvosolja is a felmerülő problémákat. Természetesen a parkápoláshoz szükséges ún. inputanyagok, fűmagok és fűműtrágyák is elérhetők lesznek az üzletben a John Deere márkás ruházati termékek és ajándéktárgyak mellett.  Néhány adat az üzletről: az eladótér 260 m2-en, a szervizműhely 70 m2-en, a raktár 61 m2-en, a tárgyaló helyiség pedig 25 m2-en terül el, a kiegészítő helyiségek, mint a közlekedő és a szerviz összesen 78 m2 fednek le. A bolt összes alapterülete 494 m2.

Kite

A 2000 óta működő Környezetápolás-technikai Üzletág termékeivel az emberi életminőséget befolyásoló, szebb, tisztább és rendezettebb zöldterületek létesíthetők és tarthatók fenn jó minőségben. A KITE Zrt. vállalati és társadalmi felelősségvállalásának, valamint a környezetünk fenntartható minősége iránti elkötelezettségének szem előtt tartásával széleskörű környezetápolási és környezetgazdálkodási megoldásokat, eszközrendszereket, valamint gépeket ajánl partnereinek.Kínálatukban megtalálhatók a zöldterületekről nyerhető biomassza begyűjtésére, ezek komposztálására vagy energianyerési célból való feldolgozására alkalmas eszközök is.

KITE

A gép- és eszközajánlataik gerincét a John Deere fűnyíró és gyepápoló gépek, valamint a John Deere kommunális traktorok alkotják. A prémium minőségű John Deere gépekhez olyan - hazai és európai gyártóktól származó - munkaeszközöket ajánlanak, amelyek a korszerűségük, a kiváló gyártási és munkavégzési minőségük révén biztosítják partnereiknek a versenyképes vállalkozást, a jó minőségű, nagy teljesítményű munkát, a települési zöldterületek gazdaságos ápolását, az útszélek és a csatornapartok zöldterületeinek gazdaságos karbantartását a fűkaszálástól, a csatorna medrének tisztításán keresztül egészen az ágaprításig.