A szőlészeket jelenleg nagyon foglalkoztatja a sorközök telepítése alternatív növényekkel, amelyek a tápanyag-utánpótláson, a nitrogén megkötésen túl talajfertőtlenítő szerepet is betöltenek, de a legfontosabb szerepük a környezettudatos talajnedvesség szabályozásban van. A Güttler GreenManager kombinált kultivátor és vetőgép segítségével a sorköznövények telepíthetők, illetve alávághatók is anélkül, hogy a szőlő gyökerét megsértenénk. Ezáltal úgy szabályozható a talajnedvesség, hogy még a csapadékos években sem éri stressz a szőlő gyökerét, és a száraz időszakokban is tud vizet felvenni.

güttler

A Güttler Soil In Jet kultivátor a ma már széleskörben alkalmazott baktériumkultúrák kijuttatására hatékonyan alkalmazható eszköz. Ezzel a technológiával a talajélet úgy fokozható, hogy közben javul a tápanyagok feltárása, valamint a humusztartalom is növekszik.

Güttler

Fejlesztéseink támogatják a ma egyre több termelőt foglalkoztató biotermesztést is. Három méteres munkaszélességben és 90 lóerő vonóerőigénnyel a Güttler LK 30 AS Földmester alkalmas szántáselmunkálásra, magágykészítésre, rögtörésre. Ez a gép igen népszerű nem csak a kertészeti kultúrákkal foglakozó gazdálkodók körében, hanem a szántófőldi növénytermesztők között is. Sikerét az alacsony vonóerőigényének és a sokoldalú felhasználhatóságának köszönheti. Ez a gép egymaga ellátja azokat a feladatokat, amelyekhez általában több célmunkagép szükséges, így kiváló a szántáselmunkálásban, magágykészítésben, de alkalmas rögtörésre, bokrosító hengerezésre vagy akár az elvetett területek elő- és utóhengerezésére is.

güttler

A kertészeti kultúrák műveléséből sem hiányozhatnak a mulcsozó, szárzúzó gépek, melyekkel mind a talajtakaró növények, mind a venyigék összeapríthatók. Így a Güttler kínálatában is megtalálhatók a Müthing szárzúzók, amelyek alkalmasak ezekre a munkákra az 1,2 méteres sortávolságtól akár 4 méteres sorközökig bármilyen méretben.

A fent felsorolt eszközöket megtalálja a gépkatalógusban is, így az aktuális pályázati lehetőségeket kihasználva kedvezményesen juthat ezekhez a munkagépekhez.

Új gép beszerzését más módon is könnyebbé tudjuk tenni az Ön számára, ha igénybe veszi két éves futamidejű eszközfinanszírozásunkat valóban 0% kamattal.

Hívja kollégánkat a 06-62-533-690 telefonszámon vagy kattintson IDE és látogasson el weboldalunkra!