Nagyon sokan az amerikai mintára gyártott, V elrendezésű nehéz vagy az X felépítésű könnyű tárcsák mellett teszik le a voksukat, míg egyre nagyobb azok aránya is, akik már a skandináv mintára épített európai rövidtárcsákat alkalmazzák.

Az Agroinform.hu Apróhirdetései közül most az eladó használt tárcsák közül válogattunk.


Az XT-3 és XT-4 tárcsák közel fél évszázada közismert termékei a hazai mezőgépiparnak. A hirdetések között számos, különböző állapotú példányt találunk.

Eladó egy nagyon jó állapotú XT-3 tárcsa, 510 mm lapokkal, elöl csipkés, hátul sima lapokkal, jó gumikkal, 330 cm munkaszélességgel.

tárcsa

XT-4-ES 4.40 tárcsa, jó állapotban, napi használatból, erősített járószerkezettel, négy levél RAU nehéz boronával, boronahúzóval eladó! A tárcsa megtekinthető, kipróbálható, tejesen üzemkész állapotban van!

tárcsa

Aki lezáróhengerrel felszerelt, robusztus méretű, komolyabban felszerelt, nagy munkaszélességű nyugat-európai modellt keres, az is talál megfelelőt egy kis böngészés után.

Eladó egy Grégoire Besson XRV 667/56 ,,X" elrendezésű nehéztárcsa, évjárat: 2001., hátul tömörítő hengersorral, központi zsírzóval, elöl-hátul új lapokkal, új csapágyakkal, új festéssel (képek előtte készültek), újszerű állapotú.

tárcsa

Az örök sláger a tárcsák között a hazai gyártású IH tárcsa könnyű, illetve nehéz változata, melyek közül még a 30 évnél öregebb példányok is komolyan tartják az árukat.

Azonnal munkára fogható, 1991-es gyártású, IH 6,3-as könnyű tárcsa, kitűnő állapotban, sérülésmentes vázzal eladó.

tárcsa

Használt rövidtárcsákból kevesebb van eladó, de azért itt is bőven van akkora kínálat, hogy bármilyen gazdaság megtalálja az igényeire szabott eszközt közöttük.

A képen látható, 150 hektárt dolgozott SOKORÓ SET-60É rövidtárcsa eladó (6 méter széles), munkája szép szántáselmunkálásra is alkalmas (nagyobb vásárlása miatt eladó).

tárcsa

Eladó 2013-as rövidtárcsa, 6 méteres, tarajos hengerrel, vagy hasonló méretű vontatottra cserélhető, értékegyeztetéssel. A gép teljesen újszerű, kis gazdaságban van használva.

tárcsa

Eladó egy 5,6 méter munkaszélességű rövidtárcsa. A tárcsalapok: 48 db 62 cm átmérőjű, 6 mm vastag, Lemken gyártmányúak. A vázszerkezet 200x150x10 mm-es zártszelvény.

tárcsa

Tudta, hogy az apróhirdetésekkel nyerhet is?

Az Agroinform.hu legújabb nyereményjátékában nem kell mást tennie, mint a nap bármely percében INGYENESEN feladni akár 100 db* ajánlatot Apróhirdetéseink között 2016. augusztus 15. – 2016. október 15. között!

< Adja fel hirdetéseit IDE kattintva! >