Hogyan értékeli az AXIÁL évét?

Sikeres volt az év, elmondhatjuk, hogy az idei fejlesztésekkel telephelyeink színvonala már elérte a legerősebb nyugati mezőgazdasági gépkereskedőkét. Új telephelyeink mindenképpen megállnák a helyüket bármelyik nyugat-európai országban, Közép- vagy Kelet-Európában pedig nem is akad cég, amely ennyit fektetett volna be az elmúlt időszakban a telephelyi infrastruktúrájába. Nálunk ezek a fejlesztések nem is az alkatrész-, hanem a szervizellátásra vannak most kihegyezve, mert az emberek akármennyire árérzékenyek hazánkban, számolnak, tudják, hogy több okból is megéri attól vásárolni, akinek kitűnő a szolgáltatási háttere. Így nekik nem kell sok pénzt olyan műhelyekbe fektetni, ahol gondozni lehet az elektronikával teletömött mai gépeket. Nekik nem kell szerelőt kiképezni és fizetni egész évben, hanem itt vagyunk mi, akik mindig gyorsan, maximális szaktudással rendelkezésre állunk. Azért még most is sokan elfelejtik, hogy az olcsó vétel öröme igen hamar elszáll, ha pont akkor nem tud a gépével dolgozni, amikor szükség lenne rá.

Hogyan tovább? Lehet még hová fejlődni?

Fejlődni mindig kell, lépést kell tartani a világgal. Bár a telephelyek jó része európai színvonalú, a közeljövőben az orosházi és békéscsabai telephelyek műhelyét kell fejleszteni, és talán még a szombathelyiét. Már most tudjuk, hogy még több szervizszerelőt fogunk jövőre munkába állítani.

Idén sok traktort és kombájnt adtunk el, de a munkagépeknél még vannak kihasználatlan lehetőségeink, ezen a területen fogunk még fejleszteni. Az építőipari gépekkel, ahhoz képest, hogy milyen visszafogott a piac az elmúlt időszakban, mindenképpen jó évet zártunk.

Szépen haladunk előre a kijelölt úton, stabilan működő, nagy cég vagyunk, és partnereinkkel együtt reményeink szerint egyre erősebbé válunk, mindannyian egyre jobb eredményeket érünk el a jövőben.