Telephelyavatón jártunk a Szal-Agro Kft.-nél, Miskolcon ahol a családi vállalkozás jó hangulatú, programokban gazdag átadóünnepséget rendezett. Az új, modern telephely és központ mindössze 279 nap alatt készült el, és egy teljesen új irodaépülettel, jól felszerelt, fűtött szerelőcsarnokkal, raktárral és mintegy 3400 négyzetméteres szabadtéri bemutatóterülettel büszkélkedhet.

Ünnepélyes megnyitó, karácsonyi hangulatban – fotó: Agroinform.hu

A hivatalos megnyitón a szalagot Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Kiss Gábor, Miskolc alpolgármestere és Koleszár Gábor, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal megyei kirendeltségvezetője vágta át Szalai László ügyvezetővel.

Az új raktár lehetőséget ad, hogy a vállalat jelentősen erősítse a szervizbázisát, a bérjavítást és az alkatrész-forgalmazást. Továbbá elhangzott, hogy hamarosan új telephelyet nyitnak Fejér megyében, Sárbogárdon, ami nagyban megkönnyíti majd a dunántúli ügyfelek alkatrészigény- és szervizszükséglet-ellátását.

A hideg ellenére sokan, jó hangulatban köszöntötték az új telephelyet – videó: Agroinform.hu

Szalai László elmondta, hogy nagyon változatos és mozgalmas 18 év van a vállalat mögött, ami alatt több mint negyvenmilliárd forint értékben forgalmaztak, és

több mint négyszáz millió forint eredményt termeltek.

Az elért hasznot maradéktalanul visszaforgatták a vállalkozásba, ennek köszönhetően jutottak oda, ahol most tart a Szal-Agro Kft.

A cég elért eredményeihez gratulált Csöbör Katalin országgyűlési képviselő is, örömét fejezve ki, hogy a fejlesztés az ő országgyűlési választókerületében valósult meg, hangsúlyozva, hogy minden vállalkozás fontos, hiszen tőlük lesz a gazdaság dinamikusabb.