A XXV. Farmer-Expón az Agroinform.hu Vas Ottóval, a Zetor-Vas Kft. ügyvezetőjével beszélgetett.

- Különlegesség a standotokon, és rögtön az embernek szemet szúr,  hogy rengeteg kiegészítő van, valamint a szerszámokra is külön hangsúlyt helyeztetek.

- Így van, a szerszámok tesztjelleggel vannak kiállítva, ezek új termékek a kínálatunkban. A Vapormatic egy angol cég, amelynek a termékkínálatában benne van a legtöbb nyugati traktorhoz való szűrő és a gyakran használatos alkatrészek is.

fotó: Agroinform.hu

- Van egy különleges Facebook-kampányotok is.

- Jelen voltunk az idei Hajdúsági Expo és Traktorhúzó Európa Kupán, ahol bemutattuk az új típusú, Zetor Crystal 160-at. A felvonuláson, és a traktorhúzáson is részt vettünk, amatőr kategóriában beneveztünk a húzóversenybe is, ahol Nagy István kollégánk hozzáértésének köszönhetően a Crystal-lal a dobogó tetejére állhattunk.

A Facebook-kampány arról szól, hogy a Zetor Crystal 160-asról a Farmer-Expón készített képeket fel lehet tölteni a Facebook oldalunkra, és akinek a fotója a legtöbb szavazatot kapja, az nyer egy MachineryGuide sorvezetőrendszert, amit szintén forgalmazunk, és amely itt is ki van állítva.

- Ez egy nagyon komoly és nagy értéket képviselő termék.

- Ennek a terméknek az ára tablet nélkül 179.000 forint. Több méretű táblagépre is rá lehet telepíteni, mi általában egy 7 colos tablettel adjuk, így együtt pedig 209.000 forint az értéke. Ezt lehet megnyerni a Facebook-on egy egyszerű szavazással.

zetor

fotó: Agroinform.hu

- Nyereményjátékról beszélgettünk, ami újdonság és különlegesség a standotokon, de azért vannak itt szép gépek is.

- Ismét az egyik legnagyobb standdal vagyunk jelen, és itt van szinte az összes Zetor típus is. Elhoztuk a legkisebb Majortól kezdve a legnagyobb, Crystal 160-asig a legszebb és legjobb gépeinket, ezenkívül forgalmazói vagyunk a Maschio Gaspardo munkagépeknek, vetőgépeknek, azok is ki vannak itt állítva, valamint a McHale-nek is elhoztunk egy V660-as körbálázóját. Mindezek mellett van itt Unigreen-permetező, egy 3000 literes önjáró permetező 24 méteres kerettel és ekék, mélylazítók, bálázók. Tehát összesen 24 munkagépünk van kint az erőgépekkel együtt.

- Ha a portfóliót nézzük, akkor az összes szegmenst lefeditek.

- Így van, hiszen vetőgépek, talajművelő eszközök, mulcserek, bálázók is vannak kint, és számtalan apróbb alkatrész.

fotó: Agroinform.hu

- Mit gondolsz az ilyen rendezvények alapján: milyen irányba kell nektek elmozdulni, hogy sokkal jobban magatokra vonjátok az emberek figyelmét?

- Általában mindenhol nagy munkagépeket lehet látni, nálunk pedig a munkagépek mellet itt van egy polc is mindenféle eszközzel és szerszámokkal, ami nem egy megszokott dolog.

- Minden egyes rendezvényen képviselitek magatokat?

- Mi kifejezetten regionális cég vagyunk, tehát a legtöbb rendezvényen az általunk forgalmazott gépek standjain vagyunk jelen. A saját bemutatóinkon kívül a Farmer-Expón és a Hajdúsági Expón vettünk részt.

- Nagyon sok újdonságot mondtál, de a közeljövőben terveztek-e még további újdonságot?

- Az alkatrészeknek készítünk egy komoly webáruházat, aminek az elkészültét az év végére tervezzük, és jövőre elkezdhetjük ezt üzemeltetni.