40 éve hazánkban: Hagyomány és szakértelem a Case IH-tól

A Case IH erőgépek immáron 40 éve dolgoznak hazánkban, - a szép hagyományokkal rendelkező márka legmodernebb gépeinek teljes palettáját megtekinthették a gazdálkodók az Invest Kft. bábolnai standján.

Várkonyi Bence, az Invest Kft. kereskedelmi vezetője az Agroinform kérdésére elmondta, hogy a korábban megrendezett Tavaszi Road Show-n már sikerült felhívni a gazdák figyelmét a TIER 3-as és TIER 4-es IH traktorok között mért fogyasztás-különbségre, így a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon az ezekkel kapcsolatos kérdésekre a bemutatott gépek közvetlen közeléből kaptak választ az érdeklődők.

Az Invest Kft. elhozta prémium-kategóriás Pöttinger munkagépeit is, amelyeket a szántóföldi gépbemutatón munka közben is megnézhettek a látogatók.

Tóth Sándor, a társaság munkagép-kereskedelmi üzletágvezetője kiemelte a Pöttinger szálastakarmány-betakarító sor előnyeit:

"A Pöttinger rendterítők például nagy segítséget nyújtanak a gazdálkodók számára a csapadékosabb időszakokban, hiszen a lekaszált termény szétterítésével a száradás időtartama lecsökken."

Újabb díj - újabb dicsőség

A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok különdíját idén az Invest Kft. Pöttinger Terra Disc 4000 Fertiliser típusú mulcsvetőgépe nyerte el. A társaság méltán büszke a szép eredményre, hiszen az elismerésben részesült gép egy menetben képes gabonavetésre és egy műtrágya-kijuttató egységgel kiegészítve még pontosabb vetés végezhető vele.

Az Invest Kft. rendezői minden korosztály szórakoztatásáról gondoskodtak a bábolnai rendezvényen. A legkisebbeknek távirányítós IH traktorokat kínáltak, míg a rutinos gépkezelők az Invest gyakorlott szakembereitől leshették el, hogyan lehet a homlokrakodót két keréken táncoltatni.

www.investkft.hu