A Pöttinger legújabb vetőgépét teljesen új koncepció alapján tervezték meg a gyár mérnökei. A Pöttinger Aerosem 3002 ADD szemenkénti – és sorban vetésre is használható, – tehát kukorica, napraforgó és gabonafélék vetésére is alkalmas. Az eszköz vetéssel egy időben, műtrágya kijuttatására is használható.

Csökkentett menetszámú technológiákat alkalmazó gazdálkodók számára jó hír, hogy ez a Pöttinger vetőgép is képes a szántásba vetni, így a legkorszerűbb igényeknek is maradéktalanul megfelel.

A HARDI Alpha önjáró permetezőgép is különösen fontos pontja az Invest Kft. portfóliójának, hiszen rövidesen a tavaszi munkák aktuális gépe lesz.

Az Alpha önjáró permetezőgépen kívül, a kisebb gazdaságok számára is van tavaszi ajánlat a HARDI permetezőgépek kínálatából, hiszen jelentős akció indul a HARDI Navigator ECHO típusra.

Az akciós permetezőgép a már jól ismert HARDI Navigator egyszerűbb, kedvezményes kivitele, amelyről érdemes tudni, hogy ugyanazzal a robosztus, erős, megbízható felépítéssel rendelkezik, mint a drágább verzió, de egyszerűbb elektronikával lett felszerelve.

A kedvezményes konstrukció - több tavaszi HARDI permetezőgép akciójával együtt – már megtekinthető és megrendelhető az Invest Kft. honlapján feltüntetett elérhetőségeken!

A Case IH géptulajdonosok számára is jól indul a szezon!

A tavaszi munkák előtt, most érdemes megrendelni a strapabíró, fáradhatatlan munkára tervezett eredeti Case IH alkatrészeket, amelyekre szintén páratlan akciót hirdet az Invest Kft.