Az AXIÁL Kft., a Totalcar és a Hód-Mezőgazda Zrt. első alkalommal hívja életre a Hódmezőrület elnevezésű programot, ahol a driftelés szerelmesei égetnek acélsodronyig több garnitúra gumiabroncsot egy nem szokványos pályán.

Van, aki 500+ lóerővel, van, aki 170-el fog műsorozni. Szóval a füst, a fékcsikorgás, az égett gumi szaga és a hüledező tömeg elengedhetetlen velejárója lesz a Hódmezőrületnek. A videón egy igazi driftautót próbáltunk ki, ami lóerejével tökéletesen bemutatja, milyen őrület várható a holnapi bemutatón.

A 350 méter hosszú technikás szakaszt, vagyis a pályát több milliós mezőgazdasági gépek és 400 kilós szalmabálák tarkítják, hogy a sofőröknek ne legyen olyan egyszerű a dolguk.

Természetesen a szervezők nemcsak a profikra gondoltak, az érdeklődőknek ingyenes a belépés, és azok az adrenalinlöketre vágyók, akik az anyósülésen szeretnének kurjongatni, a sofőrökkel tudnak egyezkedni. A videón azért jól látszik, hogy nem egy vásári körhinta érzését adja egy driftelésre felkészített versenyautó.

Tehát, akinek nincs programja most szombatra, irány a Hódmezőrület, akinek pedig van, mondja le és irány a Hódmezőrület!