Új irányok, innovatív technológiák a KITE-től!

Nemzetközi Innovációs Nagydíj, naponta több ezer látogató, hatalmas érdeklődés a legújabb, intelligens John Deere gépek és a precíziós gazdálkodás iránt - minden várakozásnál nagyobb érdeklődés mellett zárult a KITE Zrt. debütálása a 30. AGROmashEXPO-n.

A 3000 nm-es KITE-pavilonban a precíziós gazdálkodás technológiai megoldásai kapták a főszerepet. Emellett az állógép bemutatón a John Deere egyedüli hivatalos forgalmazójaként a környezetápolási gépek, a kompakt és nagy teljesítményű traktorok széles, a teljes kombájn szériát, a szálastakarmányozás és a vetés innovatív gépeit, valamint a színvonalas aftersales szolgáltatásait vonultatta fel a KITE Zrt. 2012. január 25-28. között, az AGROmashEXPO-n.

 

Nagy figyelem övezte a látogatók részéről a John Deere 7280R nehéz-univerzális traktort, mellyel a KITE elnyerte a Nemzetközi Innovációs Nagydíjat. A díjat Búvár Géza, a KITE Zrt. vezérigazgatója vette át az esemény hivatalos megnyitóján. (A John Deere 7280R erőgépet a 2012-es év (szántóföldi) traktorának választották az Agritechnica 2011 kiállításon, Hannoverben.)