A Magyar Közlöny 2015. évi 63. számában megjelent az EMVA-ból a kertészeti gépek beszerzéséhez a 2015. évben nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 26/2015. (V. 6.) MvM rendelet. A pályázatokat 2015. május 18-án 8:00 órától forráskimerülésig, de legkésőbb 2015. június 1-jén 18:00 óráig lehet benyújtani.

multiva

A sokoldalú: Multiva TopLine Super XL
Gépcsoport kód: 2161 (Magágykészítők)

Többcélú kombinátor minden körülményhez. Közvetlenül a tarlóban, sekély művelési mód esetén és szántott, lazított talajhoz is kiváló. Egyedülállóan tágas kialakításával, a 9 kapatengellyel és a magas és erős TerraSuper kapákkal tarlóban is megbízhatóan dolgozik. Fő feladata a magágykészítés bármilyen körülmények között, de akár kalászosok utáni tarlóhántáshoz is kiváló.

A TopLine Super XL a végletekig leegyszerűsíti a talajművelés és vetés folyamatát, de szükség esetén kitűnően alkalmazható intenzívebb talajelmunkálási rendszer részeként is.

A népszerű: Multiva Optima T
Gépcsoport kód: 2161 (Magágykészítők)

Erős és hatékony kombinátor minden gazdaság számára, ahol fontos a jó és egyenletes magágy. Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló magágykészítő eszköz. Tágas, eltömődéstől mentes felépítésével akár könnyebb elsődleges talajmegmunkálás után is használható. Erős Multiva TerraFlex kapái a 75 mm-es kapaeloszlással igen egyenletes magágyat biztosítanak.

A rettenthetetlen: Multiva TopLine Cross
Gépcsoport kód: 2161 (Magágykészítők)

A nehéz talajok kiváló munkagépe szántás vagy más elsődleges talajmegmunkálás után. A Multiva TopLine Cross új szintre emeli a magágykészítés hatékonyságát. Rendkívül merev és erős kerete a 8 kapasorral és a középen elhelyezett harmadik simítósorral a legnehezebb talajokon is hatékony egymenetes talajelmunkálást tesz lehetővé. A Multiva TerraSuper kapákkal és 80 mm-es kapaeloszlásával a piac egyik legegyenletesebb magágyát adja.

További információkért látogasson el a Multiva Magyarország Kft. weboldalára!

Multiva Magyarország Kft.multiva
www.multiva.hu
Mező Sándor
értékesítési képviselő
mezo.sandor@multiva.hu | telefon: +36 30 929 5293
Bemutató telep: Poroszló, Belsőmajor 1.