kep

Az Invest Kft. országos lefedettséggel várja a gazdákat

A gépekből már ízelítőt kaphattak azok, akik látogatói voltak a hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napoknak, azonban ennél sokkal színesebb palettával várja a gazdákat a vállalkozás, hiszen számos olyan gép és erőgép érhető el, amely megfelel a pályázati feltételeknek.

kep

A Hardi kiemelkedik versenytársai közül

A kínálatból kiemelkednek a Hardi permetező gépek, amely márkának az Invest Kft. már évek óta forgalmazója – mondta Várkonyi Bence, a cég kereskedelmi vezetője. Ezeket a gépeket folyamatos érdeklődés övezi, nagyon népszerű a gazdák körében, és ár-érték arányban is az élvonalban van a helye, amit az eladott darabszámok is igazolnak – tette hozzá.
Fontos érv még a Hardi mellett hogy a fejlesztések, az innovatív megoldások is házon belülről jönnek évtizedek óta. Ez mindenképpen technológiai előnyt jelent a permetezés és kijuttatás technikában az olyan konkurensekkel szemben, amelyek mögött csak pénzügyi befektető csoportok állnak.

kep

A körbálázóval akár 160 cm-es bála is készíthető

A pályázat feltételeinek megfelelő körbálázók is elérhetők az Investnél, olyan munkagépek, amellyel akár 160 cm-es átmérőjű bála is készíthető. A gazdák rendelkezésére áll olyan szárzúzó is, amely megfelel a pályázatban foglaltaknak, és természetesen az ezekhez szükséges Case IH erőgépek is 102 lóerős teljesítményig.

kep

Bőséges erőgépkínálat 102 lóerőig is

A kiemelkedő műszaki tartalom mellett is igényelnek a gépek karbantartást, alkatrészt, pótalkatrészt, így fontos, hogy az Invest Kft. országos lefedettségű cég, a szerviz-technikusok mindenki számára elérhető távolságban vannak.

A kertészeti gépbeszerzés támogatására 10 milliárd forint áll majd rendelkezésre, a támogatás mértéke 35 százalékos, de a fiatal gazdák és a kedvezőtlen adottságú területen gazdálkodók is további 10 százalékos többlettámogatást kapnak. Pályázni május 18-tól lehet, és fontos kritérium az idei elszámolás.