A palettánkon megtalálhatóak mindazon erő- és munkagépek, melyek minden igényt kielégítenek, még a speciális szegmensben is.Traktorvonalon a Case IH termékpalettájának 100 lóerő alatti gépeire hívjuk fel a figyelmet, illetve külön kiemeljük a Quantum szűkített nyomtávolságú szériát. A jól bevált Farmall széria egyszerűsített „A” változata és a felszereltebb „U” változat mellett említést érdemel az „U Pro” típusváltozat, ami a legmagasabb műszaki és ergonómiai elvárásoknak is eleget tesz.

CASE IH

Továbbra is arra bíztatjuk kedves partnereinket, hogy támogatásos beruházásról lévén szó, bátran válasszanak magasabb műszaki színvonalú, ezáltal értékállóbb és jobban kihasználható kivitelű gépeket. A soron következő kiállításokon igyekszünk teljes körűen megmutatni az említett kínálatot, illetve gépértékesítő kollégáink szinte bármikor állnak a tisztelt érdeklődők rendelkezésére – mondta Várkonyi Bence, az Invest Kft. kereskedelmi vezetője.

A HARDI szántóföldi permetezőgépek a csúcsminőség és a funkcionalitást támogató formatervezés szinonimái. Ezek olyan jellemzők, amelyek biztosítják az ár érték arányt és a könnyű kezelhetőséget. A csúcsminőségű funkciók gazdag választéka a HARDI szántóföldi permetezőgépeket egyértelmű választássá teszi.

HARDI

Az első osztályú permetezéstechnológia, a könnyű kezelhetőség és az egyszerű karbantartás csak néhány alapvető jellemzője a HARDI által gyártott permetezőgépeknek, amelyek minden területen és környezetben tökéletesen képesek helytállni – nyilatkozta Farkasdi Márk, munkagép termékmenedzser.

A HARDI ködképző permetezőgépek  kompromisszumok nélkül permetezik le az Ön bármilyen ültetvényét. Bármit is termesszen – a kis tőkéktől a nagy gyümölcsfaültetvényekig – csak a HARDI ködképző permetezőgépek felelnek meg igazán minden igénynek!

További információkért látogasson el az Invest Kft. weboldalára!