Tisztelt Partnerünk!

2010 változékony időjárása kihívást jelentett mind a gazda, mind a gépe számára. A csapadékkal tarkított betakarítás közben a gépektől átlagon felüli teljesítmény lett megkövetelve. A megfeszített munka hevében nem maradt elegendő idő a gépek karbantartására, javítására. Krone géppel rendelkező partnerek jelezték felénk, hogy gépeiken szezon előtti felkészítés, felújítás szükségességét látja.

A Valkon Kft. 2010 tavaszán több 5-8 éves Krone Big Pack típusú szögletes bálázó szezon előtti felújítását végezte el. Ezek az akár 100.000 bálát készített gépek betakarítás közben kifogástalanul mőködtek. Tapasztalatok igazolják, hogy a legnehezebb viszonyok közt, egy karbantartott, felkészített használt eszközzel is megbízhatóan lehet dolgozni.

A következő oldalakon található előrendelési ajánlatunkkal a 2011-es szezonra történő felkészülését kívánjuk megkönnyíteni, elősegíteni. Ajánlatunk teljes szolgáltatást kínál. Lehetőséget biztosítunk alkatrész kedvezményes előrendelésre, és szakszervizünk által történő felújításra.

Kérje kollégáim segítségét és készüljünk együtt 2011-re!
Üdvözlettel:
Kecskeméti Sándor

További információért töltse le a PDf-et itt!