Ezek karosszériája már alapkivitelben metálkékre van fényezve. A kínálatban három modell 4-hengeres NEF motorral szerelt, melyek teljesítménye 147, 160 és 176 LE (6-sorozat), valamint a két hathengeres modell 181 és 195 LE maximális teljesítményű (7-es sorozat).

Ezen modellek mindegyikében alapfelszereltség a 12”-os érintőképernyős monitor, amely lehetővé teszi, hogy a kezelő nyomonkövesse a traktor teljesítményét és működési paramétereit. Az ISOBUS funkció és az automata műholdas kormányzási rendszer (PSM + EazySteer) is elérhető, mint opcionális felszereltség.

A Landpower széria utóda a 6L három típussal (143, 163 és 176LE) megújult fülkével és fülkebelsővel jelent meg. A motor elején elhelyezett hűtőradiátorok legyezőszerű nyitása könnyű tisztítást és karbantartást eredményez. Kiemelt újdonság a komfort növelése érdekében rendelhető rugózott elsőhíd.

Három tagra bővült a 6C sorozat egy új modellel a 6-140C-vel. Az új típus 4,5 literes SCR technológiával szerelt motorja alaphelyzetben 130 LE teljesítményre képes, de a Dual Power elektronika ezt képes 140 LE-re növelni TLT használat és szállítási munkák esetén. Két alapváltozatból – a nyitott hidraulikarendszerű standard és az axiáldugattyús szivattyúval szerelt LS – lehet választani. Az opciók sorában megtalálható a mechanikus kabinrugózás és a független felfüggesztésű elsőhíd rugózás is.

A Rex család 68-110 Le kategóriában a már ismert változatokban, 3 és 4 hengeres motorokkal, de küllemében megújulva látható a kiállításon. Az új LANDINI dizájnnak megfelelően áttervezték a traktorok motorháztetejét, melyek erősebb az időjárásnak ellenálló anyagból készülnek.